Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smešni su sa ovim petolitarskim crvenim kanticama, a njihovi automobili troše po 10 litara u proseku, možemoda im držimo lekciju o preživljavanju.

Možda zadnjih godina.70-IH 80-ih.godina su vozili aute od 5000cm3 koji su trošili 25l ali dodje maca na vratanca. Da su tada bili skromniji .......@ boserb@ Samo se sete Hipokrata.Isto naši dr.

@malaksalo,ni ja ne razumem,dva linka koja su ok bila on izbrisao.
vise erotike ima na bazenu leti nego u ovom klipu.

Sve mi jasno,sad samo ti meni ako bi hteo reci tvoju definiciju erotike? Ovo sto Borko jagodinac postavio nista posebno nema sad da kazemo kazneno,svakodnevno se to vidja.

šeta zebra i naiđe na kravu i pita je ko si ti? ja sam krava a čemu služiš ? pasem ,pasem i onda me pomuzu ok ode zebra dalje i naiđe na svinju i pita je ko si ti ? ja sam svinja a čemu služiš ?rijem tamo rijem vamo hrane me i pred zimu me zakolju ok i ode zebra dalje i naiđe na pile i pita kosi ti ? ja sam pile a čemu služiš ? ja klucam,kljucam snesem po neko jaje a kada im se jede supa oni me zakolju ok i ode kad naiđe zebra na konja i pita ga kosi ti ? ja sam konj a čemu služiš ? a on će SKINI PIŽAMU DA TI POKAŽEM :haha::haha::haha:

šeta zebra i naiđe na kravu i pita je ko si ti? ja sam krava a čemu služiš ? pasem ,pasem i onda me pomuzu ok ode zebra dalje i naiđe na svinju i pita je ko si ti ? ja sam svinja a čemu služiš ?rijem tamo rijem vamo hrane me i pred zimu me zakolju ok i ode zebra dalje i naiđe na pile i pita kosi ti ? ja sam pile a čemu služiš ? ja klucam,kljucam snesem po neko jaje a kada im se jede supa oni me zakolju ok i ode kad naiđe zebra na konja i pita ga kosi ti ? ja sam konj a čemu služiš ? a on će SKINI PIŽAMU DA TI POKAŽEM :haha::haha::haha:

rece gazda stop sa erotikom:haha:
... sta ako neko pomisli da zebra ima sexi donji ves.... a dame na forumu zamisle kako se gospodin konj napalio...

Mujo i Suljo pričaju o svojim ženidbama, svatovima i ostalom i veli Mujo:

- Meni je najdraže kad pustim snimku svadbe unazad i sjednem pa gledam...
- Što?
- Pa... muzika vraća pare, janje se sastavi, a Fata ode kući materi.

(sa drugog foruma kopirano)

Evo jedan zanimljiv tekst koji sam našao a mislim da se odnosi na cijeli balkan.

Ovime putem želim se u ime cijele Hercegovine zahvaliti kompaniji Jupol, koja vjerovatno pojma nema kako je svojim multipraktičnim kantama uvelike olakšala život i rad na širem području Balkana. Manje je važno to što se u "kanti od jupla" najrjeđe nalazi jupol.. Svakodnevni rad i život u Hercegovini bili mi nemogući bez "kante od jupola". Zato ja i moj kum Josip Ulje Kraljević predlažemo da se dotičnoj kanti podigne spomenik, akobogda u Ljubuškom... Također predlažem da se kompaniji Jupol dodijeli Nobelova nagrada, jer je "kanta od jupola" na ljestvici izuma važnih za opastanak, rast i razvoj Hercegovaca i Hercegovine, zauzela visoko drugo mjesto, ispred nedodirljivog i neponovljivog - mobitela.
Ali to je manje bitno..
Bitno je to da se u baš toj kanti nose stare štruce iz Ohaja utopljene u vodu da se dadnu ćukenjin. Baš se u kantu takvoga kalibra pakiraju spirine iz dotičnog Ohaja nakon svatova. Baš u tu kantu se stavlaju janjeće džigerice koje
jedva čekaju da se iz kante prikrenu u "džigericu na kiselo"...
Koliko puta ste radili nešto "okokuće" i zatrebala vam je "kanta od jupola"?
Koliko puta vas je spasila muka i uštedila vam dragocijeno vrijeme?
Koliko puta ste poželjeli da je tu, a niste je imali pri ruci?
Ako vam je život nezamisliv bez "kante od jupola", pravi ste Hercegovac!
RESPECT - >>> KANTA OD JUPOLA <<< ♥

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh