Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[video=dailymotion;x2jh8ka]http://www.dailymotion.com/video/x2jh8ka_amazing-magic-trick-with-cards_fun[/video]

- - - - - - - - - -

Njuz.net:

Vučić: Došli smo do onog trenutka kada bukvalno mogu da izjavim bilo šta bez ikakvih posledica

vucic.jpg
Zdravo svima,
Osećam da je prvih godinu dana ove faze moje vladavine pravi trenutak da sa vama podelim lepu vest.

Naime, već duže vreme osećam da se bliži ovaj momenat ali od pre neki dan sam siguran: konačno smo došli do tog momenta u mojoj vladavini kada mogu da izjavim bilo šta – ali bukvalno bilo šta – i da to nema nikakve posledice po mene i moju diktaturu. Možda ste primetili da sam rekao „diktaturu“ u prethodnoj rečenici, ali to je samo zato što apsolutno nema potrebe da pazim šta pričam. Nekada sam morao da biram reči kako se vi, moji podanici ne biste uzbudili i pobunili, ali ta vremena su, koliko vidim, prošla.
Neki narod koji je malo manje ubijen u pojam od vas bi verovatno reagovao na neke moje izjave ili postupke tako što bi zahtevao moju odgovornost, smenu ili bi izašao na ulice i protestovao, ali srećom, vi odavno niste taj narod.
Čak i kada bih, na primer, sada održao konferenciju za štampu i na njoj rekao da preuzimam odgovornost za sve loše što se dešava u zemlji, vi biste i to progutali. Zapravo, mislim da ću to i da uradim. Evo, preuzimam odgovornost za sve. I šta mi možete? Tako sam i mislio.
Priznajem da mi je trebalo nešto više vremena nego što sam mislio da vas potpuno sludim, izmanipulišem i na sve načine iscrpim toliko da više nemate ni snage ni volje da reagujete na moje, u najmanju ruku zabrinjavajuće poteze. Iskreno, nekada bi mi se učinilo da je to nemoguće, i da ćete posle neke od mojih mnogih izjava reagovati i izraziti nezadovoljstvo time što ćete me zbaciti sa vlasti, ali ne. Ipak se ništa nije desilo, ma koliko da sam testirao granice vašeg strpljenja svojim, blago rečeno diskutabilnim postupcima. Ali sada kada smo konačno tu gde jesmo, i kada je sasvim jasno da dužina moje vladavine zavisi isključivo od moje dobre volje, sada konačno mogu malo da se opustim i dam sebi malo oduška.
Nadam se da ste spremni za ovo što sledi, jer podsećam vas da je ovo tek početak. Pred nama je još mnogo, mnogo godina zajedničkog života gde ja radim šta god hoću a vi to morate da gledate i trpite. Jer, da se ne lažemo, i ja znam, a i vi vrlo dobro znate da mogu da kažem bilo šta, a da vi nećete uraditi baš ništa po tom pitanju.
Želim vam prijatan ostatak života u mojoj zemlji,
Vaš A.V.

Read more: http://www.njuz.net/vucic-dosli-smo...bilo-sta-bez-ikakvih-posledica/#ixzz3UgMuGwx9

Poslednja izmena od urednika:
reklamne-stampane-kes.jpg

- - - - - - - - - -

Njuz.net:

[h=2]Toni Bler specijalni gost Vlade Srbije na obeležavanju godišnjice bombardovanja[/h]

Toni-BLer-300x204.jpg
„Poseta Blera na godišnjicu bombardovanja najbolji način da pokažemo da se sećamo i da pamtimo“
BEOGRAD, 19. mart 2015, (Njuz) – Bivši premijer Velike Britanije i nezvanični savetnik Vlade Srbije Toni Bler bice specijalni gost na obeležavanju godišnjice početka NATO bombardovanja Srbije 24. marta.
Bler je, kako saznajemo iz Vlade Srbije, na obeležavanje pozvan u znak zahvalnosti za sve što je učinio za Srbiju u prethodnom periodu.
- Gospodin Toni Bler je Vladi Srbije potpuno besplatno izašao u susret i upoznao ministre sa deliveri junit sistemom, a takođe im je održao i nekoliko predavanja na druge teme. Najmanje što smo mogli da učinimo je da ga ugostimo na dan koji svima nama mnogo znači i koji svake godine obeležavamo – kažu u Vladi.
Šesnaesta godišnjica bombardovanja biće obeležena ispred zgrade Generalštaba Vojske Srbije, gde će se javnosti obratiti Aleksandar Vučić i Toni Bler.
- Ovo je najbolji način da pokažemo da se sećamo, da pamtimo i naravno da gledamo ispred sebe, u gospodina Vučića i gospodina Blera – rekao je danas ministar rada, zapošljavanja i socijalne politike Aleksandar Vulin.
Kako kažu u Vladi Srbije, osim zahvalnosti za usluge, Bler je pozvan i kao veliki borac za svetski mir.
- Bler je uvek zagovarao izbegavanje sukoba po svaku cenu i njihovo rešavanje na miran način. Pravo je čudo kako do sada nije dobio Nobelovu nagradu za mir i nadamo se da će ta nepravda uskoro biti ispravljena. Uostalom, ni mnogi veliki glumci nikada nisu dobii Oskara, pa to nije umanjilo njihovu veličinu – poručili su iz Vlade.
Analitičar Dragomir Anđelković smatra da je poziv Bleru da prisustvuje obeležavanju godišnjice bombardovanja sasvim u redu.
- Pa ne mislite valjda da je trebalo da pozovemo one zločince Klintona i Havijera Solanu? To su ljudi kojima se u Srbiji sudilo zbog bombardovanja. Bler je, sa druge strane, poznat kao istaknuti prijatelj Srba, a takođe i kao savetnik brojnih zemalja poput Egipta ili Libije. Ako je bio dobar njima, ne vidim zašto ne bi bio i nama – zaključio je Dragomir Anđelković.
Nenad Milosavljević

Read more: http://www.njuz.net/toni-bler-speci...vanju-godisnjice-bombardovanja/#ixzz3UxoBpmOf

Kakva sprdnja....bio dobar Egiptu i Siriji....vidi gde su sada jadni sirijci i egipćani. Ne onaj gornji članak Njuza nije satiričan on je potpuno istinit, oni mogu da seru po nama kolko im volja...

I ja sam se navukao:)

Bez namere da nekog uvredim...
Mnogi naši ljudi ranije su kao vrlo mladi i bez završene škole, trbuhom za kruhom kretali u beli svet. Ako uzmemo u obzir da tamo žive i preko četrdeset godina, dešava se da u tuđini učeći i govoreći strani jezik, nažalost zaborave i ono što su znali od maternjeg jezika, a o gramatici i da ne govorimo. Meni ovaj oglas liči upravo na tako nešto...
- Da bi ostali u okviru teme, u ovom tekstu mene je nasmejao BUREK PREKO PUTA ULICE ... :osmeh: ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh