Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato je to verovatno namesteno, nisu slucajni prolaznici, neko bi izvukao utoku, a negog bi strefila srcka od straha...

Meni nikako nije jasno kako je to dozvoljeno u americi???? Tamo izgleda sve osim ne placanja poreza je dozvoljeno!!!

I debilno i odvratno,a sta bi radili da nalete na nekog naoruzanog lika i da ih ovaj u strahu izroka bas bolesno!
To se i ja pitam. a jos kad bi pripuco. Mislim da nikad vise ne bi snimali.
Tako su u Austriji. ljudi ubace pisma u sanduce, a lik koji je usao u nutra vraca nazad, sve dok nije dosao neki mafioza kog je to bas iznerviralo, izvadio pistolj i pucao u sanduce i mislim da je ubio covaka

Uau ubio ga je :osmeh::bravo: Pih sto li ja nisam takve kurate srece da na mene nalete skrivene kamere, taman bih iz besa sto nam sve kasni (subvencije itd) umlatio umlatio da bi snicle otpadale!!!!

To se i ja pitam. a jos kad bi pripuco. Mislim da nikad vise ne bi snimali.
Tako su u Austriji. ljudi ubace pisma u sanduce, a lik koji je usao u nutra vraca nazad, sve dok nije dosao neki mafioza kog je to bas iznerviralo, izvadio pistolj i pucao u sanduce i mislim da je ubio covaka
U Austriji nema takvih mafioza,to je bilo u Rusiji :ppozdrav:
to je montiran snimak

Poslednja izmena od urednika:
U današnje vrijeme je na tv i ostalim medijima sve namješteno i montirano i dokumentarni program i rialiti i sve , postaje debilno gledati bilo šta.

Došli Mujo i Haso na livadu, razvalili se pod drvu, izvadili pivu i pijuckaju. Pred njima stado ovaca, i upita Haso Muju:
- Mujo, što misliš, koliko je ovaca u ovom stadu?
Mujo odgovori kao iz topa:
- 1242!
Haso ga zbunjeno pogleda, ode do pastira da provjeri koliko ima ovaca, i pastir mu kaže isto. Vrati se Haso sav u čudu do Muje i reče:
- Dobro, ba, ajmo na onu drugu livadu, bolja je hladovina ...
Uvale se oni pod ogroman hrast na drugoj livadi, pijuckaju i gledaju drugo stado ovaca, pa upita Haso Muju:
- Ajde, bolan, reci koliko je ovih!
Mujo opet kao iz topa:
- 824!
Haso opet provjeri kod pastira, i kad se uvjerio da je broj točan, dođe do Muje i upita ga:
- Bolan Mujo, kako ti to tako brzo izbrojiš te ovce?
A Mujo reče:
- E moj Haso, ništa lakše, prebrojiš sve noge i podijeliš sa 4!

[video=youtube_share;N1o129ZINKE]http://youtu.be/N1o129ZINKE[/video]

slika.jpg

Kakvih sve ludaka ima:

Da je bilo moguce da masinovodja zaustavi voz i da ga odere od batina. Klincu to sigurno nije prvi put ali mogu samo da pomislim kako je masinovodji bilo.

- - - - - - - - - -

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh