Gruja Renault
Član
Dobar vic.
Ode Putin u posetu Barack Obama u ameriku, i sad oni sede i pricaju.
Pita Putin sta su ova tri dugmeta ovde,kaze Barack Obama pa stisni.
Stisne Putin jedno dugme,te ga voda polije po licu,Amerikanci se smeju strasno,
Pita Putin sta je ovo drugo dugme,kaze Barack Obama pa stisni,putin stisne kad ono opet voda,amerikanci se smeju.
Stisne Putin i trece dugme kad ono opet voda u lice,ameri se smeju.Kaze Putin jebo vaS Amerika odo ja u Rusiju moju
Prodje dve nedelje kad ono Barack Obama dodje u posti Putinu u Moskvu.
Pricaju ono tako pricaju,kad pita Barack Obama sta su ova tri dugmeta,kaze Putin pa stisni.
Stisne Barack Obama prvo dugme kad ono nista ,a rusi se smeju cepaju se,barack obama gleda sta je ovima.
Stisne Barack Obama drugo dugme kad ono nista,a rusi se smeju,ovim opet nejasno.
Stisne Barack Obama i trtece dugme kad ono opet nista ,a rusi se cepaju.l
Kaze Barack Obama jebo vas Rusija odo ja u moju Ameriku.
A na to ce Putin: KOJU AMERIKU???
Ode Putin u posetu Barack Obama u ameriku, i sad oni sede i pricaju.
Pita Putin sta su ova tri dugmeta ovde,kaze Barack Obama pa stisni.
Stisne Putin jedno dugme,te ga voda polije po licu,Amerikanci se smeju strasno,
Pita Putin sta je ovo drugo dugme,kaze Barack Obama pa stisni,putin stisne kad ono opet voda,amerikanci se smeju.
Stisne Putin i trece dugme kad ono opet voda u lice,ameri se smeju.Kaze Putin jebo vaS Amerika odo ja u Rusiju moju
Prodje dve nedelje kad ono Barack Obama dodje u posti Putinu u Moskvu.
Pricaju ono tako pricaju,kad pita Barack Obama sta su ova tri dugmeta,kaze Putin pa stisni.
Stisne Barack Obama prvo dugme kad ono nista ,a rusi se smeju cepaju se,barack obama gleda sta je ovima.
Stisne Barack Obama drugo dugme kad ono nista,a rusi se smeju,ovim opet nejasno.
Stisne Barack Obama i trtece dugme kad ono opet nista ,a rusi se cepaju.l
Kaze Barack Obama jebo vas Rusija odo ja u moju Ameriku.
A na to ce Putin: KOJU AMERIKU???