Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naduvali se drugari, i zaustavi ih policija: sta ste pili, ajde da duvate.
Najpametniji ce na to: sad smo covece duvali ne mozemo vise!

To би овде трбебало да гласи, Модератор, лак на окидачу. Наизглед, сасвим обичан дечко, са својих 50-60 лета ...

To би овде трбебало да гласи, Модератор, лак на окидачу. Наизглед, сасвим обичан дечко, са својих 50-60 лета ...

Jel se ti to meni obracas, ili je nesto na racun mojih godina starosti? Hajde izjasni se, nije fazon da sada cutis i pravis se mutav.

Ja uredjujem ovu temu zajedno sa Robijem a on ne spada u taj raspon godina, znaci da se Markov post odnosio na mene. Ako imate nesto da napisete u vezi moga rada izvolite. Tu sam procitacu i uvazicu Vase kritike ako su stvarno kritike a ne zezancija. Posto se Marko odjavio a nije odgovorio na moj post i na pp upucenu njemu, da pojasni svoj post, smatracu to kao provokaciju na moj racun i Marko 22 ce biti kaznjen.

Ja uredjujem ovu temu zajedno sa Robijem a on ne spada u taj raspon godina, znaci da se Markov post odnosio na mene. Ako imate nesto da napisete u vezi moga rada izvolite. Tu sam procitacu i uvazicu Vase kritike ako su stvarno kritike a ne zezancija. Posto se Marko odjavio a nije odgovorio na moj post i na pp upucenu njemu, da pojasni svoj post, smatracu to kao provokaciju na moj racun i Marko 22 ce biti kaznjen.

Dakle, sudjeno mu je u odsustvu. :osmeh:

naduvani lik vozi auto i zausta vi ga pandur i kaže " saobraćajnu molim " a lik će " ej druže ja neznam gde sam " a pandur " alo bre jel znaš ti ko sam ja" a ovaj će " kakav trip brate ti ne znaš ko si ja ne znam gde sam ludilo brate ":haha:

http://global3.memecdn.com/wtf-science_webm_1291361.webm

- - - - - - - - - -

933947_10151797352814708_796072980_n.jpg

Momak i devojka sede u " Kecu " i svetli mu lampica za gorivo...
Ona- Sta ti je to?
On- Ma nisi dobro zatvorila vrata.

Milance

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=jPaPdq4rFZA&feature=player_detailpage" target="_blank">

Poslednja izmena od urednika:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh