Zabava, smešne slike, video i ostalo...5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma strasno i nisam sto posto siguran da se sprda ima svakakvih profila :osmeh:

Ovu treba hospitalizovati, a mozda i jesu ali je pobegla ili su je pustili da im ne ispere mozak.:haha:

Poslednja izmena od urednika:
1005162_10151670020542508_1596189044_n.jpg

Kreno Lala iz Novoga Sada vozom do Beograda. Spakovala mu Sosa pohovane piletine, sira i leba za usput, ali mu strogo naredi:
Slusaj Lalo, znam te dobro, nemoj oma cim krene voz da navalis da jedes, izdrzi bar do Indjije...jel to jasno!
- Jasno, kaze Lala.
Kako je voz kreno, Lala poceo da raspakuje kesu sa hranom, kad naleti na poruku ispisanu velikim slovima:
Pa dobro, Lalo, jel to Indjija, p.... ti materina !

- - - - - - - - - -

Razgovaraju dve buve:
- "Kako si se provela juče?"
- "Pa, ovako... Bila sam u pozorištu na jednom koncertu. Bila sam u brkovima dirigenta, imala sam predivan pogled i koncert je bio dobar, ali onda je dirigent kinuo i ja sam odletela pevačici medju sise. Tamo je bilo jako vruće i sklisko, a ja sam klizila sve dublje i dublje, i na kraju sam se onesvestila jer sam ostala bez vazduha."
- "I, šta je bilo zatim?"
- "Pa, sledeće jutro sam se probudila opet u brkovima dirigenta."

Nigdje ko u Bosni ,al bu....la.Ispočetka blo malo zanimljivo ,a posle prelazilo u dosadu .Da bi čitajući ona pitanja poželio da ga dobro ošamarim i presaberem.Šta rade ovi na piku ,samo šalju čestitke i neke ponude umesto da ovo čiste.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh