Zabava, smešne slike, video i ostalo...3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verovali ili ne - Ovo su Slike, a ne Fotografije. Slikala rukom dotična gospodja Ana Kostenko ?!?!?!

Pogledajte i zapitajte se da li moguće da je to ljudska ruka naslikala?

Ana Kostenko - 1. deo

:ppozdrav:

Ako je ovo moguće onda je ona najveći genije slikarskog realizma u istoriji. Jedan od komentara sa stranih foruma:

Art 37 - they ARE photos, just a few minutes of google research will tell you there are two Anna Kostenko’s. The pictures shown are obviously from the photographer.

Očigledno da svuda ima "prevaranata", ali se mora priznati da su lepe, pa zato evo još nekoliko !!!

Ana Kostrenko - deo 2.

:ppozdrav:

kupio pirocanac sinu zvaku,mali poceo da zvace,napravi balon i pukne. gleda otac i kaze:pojebagu,pojebagu

Kako zadržati mlade na selu
30v2f0y.jpg

Zezanje sa traktorom od skoro 100 somova, kako je nekima lepo....
Post je spojen: [time]1289421556[/time]

Ovo treba znati :D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l8USEfhnrXU&NR=1&feature=fvwp[/youtube]

Ne volem.....!

OTVORENO PISMO DEDA MRAZU!

Dragi Deda Mraze, vjerujem da ces se naci iznenadjen sto ti pisem ovo pismo na dva mjeseca pred pocetak tvoje novogodisnje turneje. Odmah da ti kazem da imam debele razloge I da hocu da rascistim neke stvari prije nego sto bude kasno i neko najebe.

Prosle godine, kad sam doveo moju cerku da primi poklon ( u tvoju cast, a koju je organizovala moja firma) ja I ti smo imali kratak i prijatan razgovor. I pored tvoga cudjenja kako je moguce da mator covjek od 48 godine vjeruje u Deda Mraza ja sam ti fino objasnio sta ocekujem za Bozicne I novogodisnje praznike.

Onda si ti meni objasnio da su djeca u prvom planu a da cemo mi stariji ispunjenje zelja dobiti u toku godine. Ja sam se slozio sa tim I fino sam ti, ispunjen iluzijom napisao pismo u kojem sam ti trazio novog BMW-a, povecanje plate od 45%, plac sa vikendicom na Huron jezeru I novu zenu.

Ajde racuno sam da to moram nekako I zasluziti pa sam poceo I u crkvu ici, doduse jednom u tri nedelje. Glavobolje sam imao od onog sa cime pop mase I sto dimi, mozak mi se sjebo od silnih apaurina I andola posle svake crkvene ture.
Na poslu su mi se usta osusila ljubeci guzice sefova I praveci se fin I ljubazan. I na porodicu sam obratio povecanu paznju. Sve sam radio, prao, kuvao cistio.
Onog malog pederskog kera po tri puta na dan izvodio u setnju. Prosirene vene sam na nogama dobio trceci za njim, (hebo mater jes’ brz.)
Sa zenom (svojom) dane sam prodangubio po nekakvim radnjama gde brushaltere prodaju I svoje dostojanstvo gubio cekajuci izmedju polica sa zemskim gacama i carapama.

I sta sam za to dobio?

Naso sam ispod jelke parhetnu pidzamu sa dezeniranim medvedicima I nekakvu lila kosulju koju samo pederi nose. Pa jesam li se ja za parhetnu pidzamu I lila, pedersku kosulju onoliko napatio, supcino jedna debela!!! Jebala te parhetna pidzama!
Izgledam ko vitez Koja kad idem spavat, ko da imam oklop na sebi, i bode me i zulja.
I gde da obucem onu lila kosulju pedercino jedna? Sta ti mislis da svi nose crveno I ostale pederske boje? hebem I tebe I lila kosulju!
Sta sam ja ovde? Predmet za tvoju zahebanciju!
I nije ti ni to bilo dosta, nego si mi jos I crep na krovu sjebo!! Hebo te onaj ko ti dade vozacku dozvolu! Sto ne pazis kako se parkiras na Hebeni krov! Em si pretovario Hebene sanke sa pizdarijma koje nikom ne trebaju, em oni tvoji jeleni “reindirovi” (hebali te oni) ne koce na vreme.

I da te jos nesto priupitam: Imas li ti uopste pojma o fizici, p@z$a ti materina debela!!! Vidim da nemas, jer samo glup ko ku$ac more skontat da ce onolike guzove moci proturit kroz onako mali dimnjak. Sve si ga rasklimo I upropastio. E muda ces ove godine proc’ kroz dimnjak, zacementiro sam ga!!!

I samo kakav si vasar ostavio iza sebe prosle godine. Ko prase si izmrvio medenjake i prolio mljeko po 'astalu. Nije ni cudo da nemas manire kad zivis sa bjelim medjedima u onoj pustahiji i vukojebini.

I sta sad?!? Eno vidim komsija se voza u novom BMW-u a ja se jos uvek jebavam sa Kia Sedonom.

MAMLAZE JEDAN ADRESU SI POGRESIO!!!,

Jebo te onaj ko ti mapu dade da citas. I jos, ja budala penjao se na krov i Titinu zastavu stavljo kao znak raspoznavanja. Kujac ti ista znas o geografiji! Ni zastave ne razlikujes **greška te corava.
Onaj prekoputa sto si mu dao moj BMW je sa Kipra, jebo te on kad ste se tako dobro sprijateljili!
Za onih 45% povecanje plate se nisam nesto puno ni nadao ali sta bi sa vikendicom? Ko zna kome si nju dao, sturim te stara I senilna.
Mati moja,sreca pa mi nisi ispunio zelju oko nove zene. Jeza me hvata kad pomislim kakvu profuknjacu si mi mogao uvalit’. Poznavajuci te, jos sam mogao zaglavit sa alapacom koja oko vrata ima tablu sa natpisom: “Blago kuci koju ova fuli”

Joj, hebat cu ti nanu na kvadrat ove godine, stisni pa sleti na krov. Nabavio sam mashingever, povaljat cu ti sve jelene ko bekane! Ima da svoje debele paradne,guzove peske nosis na Severni pol. Peske nego sta, isto onako ko sto sam I ja peske landrio tri I po kilometra kad mi je ljetos riknula Kia Sedona. A mogo sam sad u BMW-u se vozat da ti nisi zajebo i sve upropastio!

I da znas, ove godine cu onaj medenjak i casu mljeka zamjenit sa tri prazne flase piva i punom pepeljarom opusaka pa nek' moja cerkica po skoli prica da si alkoholicar! Seronjo jedan!!!

PS: Malog Elfa (sto si ga na krovu zaboravio prosle godine) sam uclanio u uniju. Neces ga vise moc iskoristavat da ti radi za male pare!!!

Eto dragi i dobri moj Deda Mraze ja se ove godine nisam nesto lomio da budem dobar ali nisam ni napravio neku veliku zajebanciju tako da BMW, vikendica i nova zena su jos uvjek u planu a ti vidi da se fokusiras i da me ne zajebes i ove godine.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh