Zabava, smešne slike, video i ostalo... 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
chickenlover je napisao(la):
Bogte @peto, ovakvi snimci treba da idu uz natpis "zabranjeno za mladje od 12 godina".

A mora da mu je mnogo dobra zena kad se ovako odalamljuje :haha:
Petao je vrag samo takav, prijateljice moja....

On je zaduzen , na forumu za dobre video klipove..Ali . samo kad smo premoreni i kad nam nije do smeha, e onda se startuju video klipovi od naseg druga peto1, i smeh sam krece kao po nekoj inerciji..Ume covek da podigne atmosferu na neki lepsi nivo, duhovitiji..
:ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :cao: :cao: :cao:

Ma bre covece, ja pomislila u jednom trenutku sad ce ovaj sve da ispovraca, i okrenem glavu da ne gledam taj "nivo", kad ono budala HRCE. Pa gde ga samo nadjose da ga snime ! Kakav luzer.

E, to sto se maze po hlebu najgore fleke ostavlja. Ni Ariel ne pomaze. A ta sto ga uzela, bolje da se ona napila. :haha:

E, to sto se maze po hlebu najgore fleke ostavlja. Ni Ariel ne pomaze. A ta sto ga uzela, bolje da se ona napila. :haha:

Mozda mu je zena ona sa stanice, pa nikako da se sretnu. :ppozdrav:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IGSbjLLRnFk[/youtube]
ajoj ja se pocepo opavezno pogledati :haha: :haha: :haha:

2 piva u vr' glave :haha: :haha: :haha:

najjače mi je kada pita policajca da ga odveze kući :D

[youtube]7ti7yWLlCrk&feature=related[/youtube]

Jel se to ovde na forumu promovise alkoholizam? ::lose::

Sad po novom zakonu o saobracaju (itd.) ne smes ni zebru da predjes pijan. Kazna 3000 din. :D

Jel se to ovde na forumu promovise alkoholizam? ::lose::

Sad po novom zakonu o saobracaju (itd.) ne smes ni zebru da predjes pijan. Kazna 3000 din. :D

kao prvo ja ne pijem kao što većina sa foruma zna (a pogotovo oni koji su bili na sajmu :haha: )

nemoj zezat' ovo za zebru :sta: konačno i u zakonu nešto rezonski da bude

a kako će onda pijanac da prelazi ulicu :sta: da zovne čika pandura da ga prevede :haha:

Ovo o zebri su objavili na TV, kao i jos par zanimljivosti, napr. ne smes da vozis pijanu osobu na motoru i slicno.

Ko te pita kako ces kuci, valjda po njima nisi ni trebao da izlazis iz nje :haha: :haha: :haha: :haha:

P.S. @savoris, ko je tebe prozivao? Citaj postove malo pazljivije.

Ovo o zebri su objavili na TV, kao i jos par zanimljivosti, napr. ne smes da vozis pijanu osobu na motoru i slicno.

Ko te pita kako ces kuci, valjda po njima nisi ni trebao da izlazis iz nje :haha: :haha: :haha: :haha:

P.S. @savoris, ko je tebe prozivao? Citaj postove malo pazljivije.
Pijane osobe ne smes da vozis na motoru i na sediste suvozaca je bio zakon i do sad!!!

Pa super, posto mene uvek vozi neko drugi (ja ne znam) i nikad nisam pijana, to saznah tek zbog "treznih" zebri. :haha:

Ajmo ljudi da se vratimo na temu. :cao:
4g1z51.jpg

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7D7jOLpImI0&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cGS2yPJ2bjA&feature=related[/youtube]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh