Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala bogu da ima neko stariji od mene he heslovakbre je napisao(la):Pa i nisam baš tako mlad kao što se osećam,he he he.Inače iz Kovačice sam ako to nešto znači a 51 godište.Pozdrav svima.
slovakbre je napisao(la):Inače iz Kovačice sam ako to nešto znači
nisam imao nameru da te uvredim nego sam samo rekao da je Kovacica poznata po tome ... bar meni ....i naravno da ne mislim da su svi trgovci ...... i nisam time rekao da je losa ili sta vec si pomislio u prvi mahslovakbre je napisao(la):Dragane 18 neznam šta si hteo ovim rečima da kažeš ali meni izgledau uvredljive,pa valda ne misliš da mi svi trgujemo sa traktorima zna se ko se time bavi ali i oni ne vuku kupce za rukave nego ko voli taj nek izvoli.A šta misliš oni traktori što se prodaju u Rumi na vašaru da su mnogo bolji?pogledaj samo majstori kako u kolicima guraju neke delove ao krševa pa ih kući sklapaju farbaju i tako našminkane prodaju.Tako da ne mislim da je Kovačica najgora u tome!Ali nema veze ja se još mnogo puta zahvaljujem ljudima koji su me stvarno primili a i vidim da su mnogo stariji od tebe,no to ne mora da znači da i ti mene moraš prihvatiti.Ipak nama ljutnje i veliki pozdrav svima.
Cugi potrefio si po sred sredeČugi je napisao(la):slovakbre je napisao(la):Inače iz Kovačice sam ako to nešto znači
Jano mislim da je njegov odgovor vezan za ovo, eto kod njega je Kovačica (kao mesto) prepoznatljiva po trgovcima, i verujem da nije mislio ništa loše.
slovakbre je napisao(la):Ajde bre nećemo se valjda samo tužekati,možda sam ja pogrešno shvatio.Ipak pozdrav svima.