Sapatnik
Član
Чак сам и ново бицикло купио бмц, фул шимано и алуминијум. Нема шарафања. Барем за сад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Крме велико.Тај, са мало кривим рамом...
Добро, бецикли треба. Ди ћеш да кренеш пешке од куће? Сустанеш се док пешке дођеш до центра.Чак сам и ново бицикло купио бмц, фул шимано и алуминијум. Нема шарафања. Барем за сад.
Šta je rađeno da ide 100kmh.Ovaj je malo modifikovan, moze cak do 100 ali su veliki obrtaji, vozim ga do 70-80, ima sposobne kocnice za tu brzinu.
Sa fabrickom masinom ne znam koliko ide max.
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Ако немаш алтернативу скутеру, гледај да купиш неки са "високим точковима", како кажу Италијани (котачи 14-17"), типа "Либертија", "Фрија" и њиму сличних. За њих можеш да нађеш и некакве гуме са крампонима од питбајкова, па ћеш проћи и по земљаној џади.Koje motorče može da se koristi za obilazak njiva a da ne treba A kategorija, znači 50 kubika? Mogu li skuteri da posluže u prašini i u nekom manjem blatu?
Kolko si platio sendu? Jel cemu taj motoric za njive ? Prvenstveno mislim jel kvarljiv , kako pali , ili je nikad neznas kad ce stati ? U srednjem stanju kad se uzmeJa imao loša iskustva sa skuterom po njivama ,doduše bio je kineki skuter . Povukao je prašinu kroz filter i kraj priče. Sad sam uzeo Derbi Senda 50ccm. 800 km prešao. Nov nov nov!!! što bi rekli na oglasima.Ja zadovoljan . Ide gde god bez problema . Za asfalt je spor ,ali za njive je extra.