Za motoriste, Koji motocikl vozite?

Gabricin, prosto da ti zavidim na čemu si polagao :ppozdrav:

Moto Guzzi Falkone 500, početkom 90-ih u Kraljevu na "beranovcu", prvi čas guranje motora, full kožna oprema, avgust mesec.... a motor sve kontra !!!! Kočnnicu stiskaš levom nogom, a menjač desnom....:sta:
Bilo je lepo.....

A sad sam ko penzioner, na automatiku....još malo
Ja sam to radio u nov. 92
kasnije sam dogurao i do kursa :osmeh:

Poslednja izmena od urednika:
Sta da vam kazem,super motor za voznju :) steta sto ga nisam smeo brze poterati zbog instruktora :D

Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока

Evo i moja makina

29d1ef92572cc849ce2f47a17380e667.jpg

769194addf81ee536f2a3c494e240405.jpg

Auuuu, volem CBR RR, ali se plasim da necu znat da ga vozim tako da prezivim mesec dana od kupovine... Nek te dobro sluzi:ppozdrav:

@jbrtka

Koliko je kubika ta Jamaha?
Ako zbog glupog apenca budem morao da polažem za A kategoriju, odmah kupujem neki motor od 125 kubika...

@jbrtka

Koliko je kubika ta Jamaha?
Ako zbog glupog apenca budem morao da polažem za A kategoriju, odmah kupujem neki motor od 125 kubika...

Baš sam isto mislio prošle godine. Ali niti sam polagao za A niti me zaustvljaju. A kupio bi neki enduro za svoju dušu, nego se bojim juniora, polako stižu stariji ima 13 godina. Eh što nisam polagao krajem 90 tih, za ostale kategorije.

Ja sam na motor poslednji put seo u vojsci kad je bila neka priča da moramo i tu obuku da prođemo i znam da su nas ovi iz saobraćajne službe mrzeli iz dan duše,jer smo imali priliku da među prvima kidamo Cagivu T 350,i to samo prošli obuku na Beranovcu i nikad vše nisu ni pomenuli,a bila je priča da će da dou u pogranične vodove.

Nazad
Vrh