laza
Član
U Zupi su ove godine vinogradi desetkovani, nije pomagala nikakva zastita.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Толика количина би те у апотеци коштала 100.000,00 Дин.Video sam na internetu da postoji neki uredjaj za tu srebrnu vodu. Kolko on kosta, kolko srebra treba, kojom koncentracijom prskas, koliko te kosta izrada srebrne vode za pravljenje rastvora od 100 litara sa kojim bi oprskao vinograd?
...ti uredjaji su relativno skupi..100 litara to je puno, ali ovako...nabavio sam neki jubilejni kanadski dolar od jedne unce, oko 32 grama, dao da se rastopi i uzvalja u dve trake sirine oko 1cm i duzineoko 18 cm - tako je ispalo, sam izvor konstantne struje je jednostavno uraditi ili date nekom elektronicaru da vam poveze tih desetak elektronickih delova i eto imate uredjaj...kad sam rekao da sam eksperimentisao na nekoliko grozdova to sam i mislio da kazem da je skoro nemoguce proizvesti toliku kolicinu srebrene voda pod uslovima koji su dostupni svima - a to je mali kapacitet proizvodnje...Video sam na internetu da postoji neki uredjaj za tu srebrnu vodu. Kolko on kosta, kolko srebra treba, kojom koncentracijom prskas, koliko te kosta izrada srebrne vode za pravljenje rastvora od 100 litara sa kojim bi oprskao vinograd?