Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tretira se pred cvetanje i posle cvetanja u izuzetnim slucajevima u cvetanju.Da li se sme prskati loza samo fungicidima(metod, sekvenca i legat) ako se 10ak % rascvetala? Hteo sam i cipkord ali izgleda bolje ne. Prskanje bi bilo posle 17h
Lazu vise strucnih ljudi mi je reklo da se ranije nije prskalo u cvetanju jer su se koristilo sumpor i bakar kojisprxe cvet.[QUOTE="laza,
Tretira se pred cvetanje i posle cvetanja u izuzetnim slucajevima u cvetanju.
Kako koja sorta. Rizling je zavrsio, tamjanike pri kraju kao i merlo, smederevka cini mi se da je u toku, kaberne mislim da je tek poceo. Trenutno je u toku drugo plevljenje i uvlacenje u zicu kao i vecita borba s travom. Vrlo brzo ce morati i da se zaseca.Kod vinogradara velika tisina ....
je li cvetanje zavrseno .
Jesu li tretmani posle cvetanja obavljeni
Klasicna viber grupa dovoljno je samo neko da te doda i besplatno je.Lazo k9me je dostupna ta digitalna platfirma, da li je besplatna i kako da se prikljuci.