Стоне/винске 21/28.Kolika je karenca za b. corbu?
Koliko grama ide na 5lit boce?
125 мл.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Стоне/винске 21/28.Kolika je karenca za b. corbu?
Koliko grama ide na 5lit boce?
Mislio je na radnu karencu a trebalo bi da je 3 dana ako se dobro.Стоне/винске 21/28.
125 мл.
Ovo sto sam sliko je pocetak plamenjace koja tek krece. Sutradan kad sam obisao vinograd listovi zuti i sagoreli istina je to sto kazu da se siri kao plamen po cemu je i dobila ime plamenjaca. Poprskao sam je nadam se da ce da opstane.zna li neko koja je ovo bolest na mladom ove godine posadjenom cokotu
Па на коју дубину су били укопани?stubova samo onih kriticnih sto leze na zemlji
Ukopani na 70cm..kao presecni brusilicom do zemlje..Па на коју дубину су били укопани?
А одмор, шта то беше?
Betonski?Ukopani na 70cm..kao presecni brusilicom do zemlje..
Значи није у питању дубина него јачина стуба. Који су ти размаци и висине, који узгојни облик?Ukopani na 70cm..kao presecni brusilicom do zemlje..
Значи да тражимо од произвођача стубова атест из аеро тунела са брзином ветра од 200км/ч. и мрежастим "једром" 5х1,5 тј. 10х1,5 између два стуба.Nisam pametan popadali su stubovi 9x9 prenapregunti sa 4 prepletene celicne zice