steva 1984
Član
Politicari su vikali pre nekih 8-10 godina izvozicemo domace traktore za Kinu,Indiju,Rusiju
...........

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zombi zaboravio si da kazes da stoje tu vec trecu godinu, cini mi se , i da ih niko nece i vec su se doooobro ofucali samo od stajanja.I ja bih, pravo da ti kažem. U Bijeljini nov košta 12.000km tj 6000 evra u kešu sa subvencijom, 40 konja i prednjom vučom, kabinom itd. Nudi mnogo vise od 539 kako god da okrenes, posebno kad se uzme u obzir drastičan pad kvaliteta kod IMT. Nov 539 kosta gotovo 5500e nov bez kabine i bez prednje vuče.
Mudri ljudi ne menjaju nesto sto je dobro.Ama ljudi pustite trola sto ne izlazi iz sume 40 godina da lupa,2 strane ispisasmo nista korisno covek da procita samo dokaz da kada neko ceo zivot radi samo sa jednim tipom masina za njega su one najbolje jer za bolje on nezna i gotovo.Sreca nismo svi takvi![]()
Pa ore 3 ha,(3 dana po 3 sata) a i to mu je previse za njega u 577 jer posle toga,boli glava,bole ledja bole bubrezi,sve boli!!! I uporedi p.....vi IMT sa TRAKTORIMA (Yto) ,Ursus i Zetor !Nisi odgovorio koliko hektara izoreš godišnje
meni je do komfora, ja kad sam izasao iz rakovice i usao u drugov YTO 904 pa to je masina, udoban je kao i zetor . . . . i taj YTO 804 ce pojesti tog 577Aj ne pričaj gluposti od imt yto bolji biti neće jedino možda o komforu.
Ako ti je do komfora nemoj radit poljoprivredu tamo ga naći nećeš-
U hr kupim traktor za 10000 eura da zaore kojeg oćeš ytoa
pa ti vidi.
To je jednostavno niš koristi da ga ja uzmem koji dan vratio bi mu ga na pola za samo par dana u šumi.
I fala bogu što ih ovdje ne kupuje ljudi masovno jer se ne isplati.
Kolega mi ima onog od 120 konja i sam je reko da je krs zivi.o
Ne ore s njim nego radi povrsinske radove a za prave radove ima john deere stariji od tog 25 godina.
Koliko zemlje radis sa 577 i koliko motocasova napravis sa njim ako uopste imas sat za motocasoveAj ne pričaj gluposti od imt yto bolji biti neće jedino možda o komforu.
Ako ti je do komfora nemoj radit poljoprivredu tamo ga naći nećeš-
U hr kupim traktor za 10000 eura da zaore kojeg oćeš ytoa
pa ti vidi.
To je jednostavno niš koristi da ga ja uzmem koji dan vratio bi mu ga na pola za samo par dana u šumi.
I fala bogu što ih ovdje ne kupuje ljudi masovno jer se ne isplati.
Kolega mi ima onog od 120 konja i sam je reko da je krs zivi.
Ne ore s njim nego radi povrsinske radove a za prave radove ima john deere stariji od tog 25 godina.