Attila
Član
Zmaj 223 vuče sigurno a berka ne znam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pa takvih je mnogo na ovome forumu.Epa bome kako ja vidim CLAN 577 NE VIDI DALJE OD IMT -a![]()
Epa bome kako ja vidim CLAN 577 NE VIDI DALJE OD IMT -a![]()
Drugar.... Mo's ti pricat sta hoces ali mi znamo za razliku izmedju yto i imt.Zaorem ja s imt sve te kineze vidio sam ga u radu i niš koristi je.
Kakvo god je stanje u tvornici opet će imt biti bolji od toga mislim smiješno je ko to doveze u dvorište bez uvrede tolike pare ta to.
Bolje uzet ili imt ili rusa kineske ni cipele više ne bi uzeo a kamo traktor.
Ima ga JEDAN u mom kraju.... I to je onda merodavno? I nama ova izjava sve govori. O bogo blagi... Pa zar mislis da smo mi toliki sabani da ne znamo za bolje? Normalno da je zapadnjak udobnij i bolji od kineza i rusa. Al ne zaboravi cenu traktora i cenu odrzavanja... I nemoj mi pricati o udobnosti Imt-a i kvalitetu zapadnih polovnjaka mooolim te! Ispada da smo svi mi blesavi koji kupimo novo samo si ti pametan i kupices dooobrog polovnjaka! Ma ni cigara nije upaljena u njemu... Stani pani.... Jednu stvar cu te zamoliti. Ne kudi konja kojeg nisi jahao.ima ga jedan u mom kraju.
I na kraju s vladimircem slajsa ne s njim.
To mi sve govori.
Druze ja sam više od dvadeset godina proveo u IMT 539 i RAKOVICA 65 ,sada imamo RUSA I YTO .Samo ću ti reći da je sad mnogo lakše i nikad se nebi vratio na prva 2 traktora. Nekažem da nisu dobri zapadni polovni traktori ali NOVO je NOVO.Zaorem ja s imt sve te kineze vidio sam ga u radu i niš koristi je.
Kakvo god je stanje u tvornici opet će imt biti bolji od toga mislim smiješno je ko to doveze u dvorište bez uvrede tolike pare ta to.
Bolje uzet ili imt ili rusa kineske ni cipele više ne bi uzeo a kamo traktor.
Može se pričati svašta o tim Kinezima, ali ja bih pre uzeo taj mali YTO 454 (mislim da su rekli da košta 10500 sa prednjom vučom i kabinom) nego nov IMT 539 .
Pa da je tako dobar taj 533 do sada bi vec zaradio novi 539. A IMT je do sada pokazao sta zna, a zna samo da se prodaje na nasem trzistu (plus ono sto je ostalo u zemljama regiona posle raspada) a ni ta prodaja im nije bas neka. I na kraju krajeva, za 40 godina nisu u stanju da izvrse promene na kabini da ima bar neki komfor, a ne da jedes otrove i prasinu za uzinu.Nemoraš mi pričat za yto ništa za te novce ja uzmem zapadni traktor stani pani.
Koji ce nadelat tog yto a mene moj 533 služi 40 godina...
Još radi kad tebe yto doživi javi se.
A 577 je bio u kombinatu i još dva vlasnika zamjenio i ide ko metak ni to yto neće nadelat nikad upamti komfor ja manje bitan ako stroj ne može izdržat radnje.
I meni je imt udoban a kad budem htio udobnost onda kupujem strano.
A o će biti ako bog da nikad jer prije cu se rjesiti poljoprivrede.
Uzeo sam ga vise radi sume i tamo je odličan gdje jedan yto nema što tražiti ima ga jedan u mom kraju.
I na kraju s vladimircem slajsa ne s njim.
To mi sve govori.