Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
probaj da za njega zakacis 3.0 m setvospremac, ako to moze onda je u klasi sa zetorom,rakovicom . . . . . .Miroslave: moje misljenje je da moze 100% da se uporedi sa imt 560 rakovica 65 ili sa zetorom te klase,orao jos nisam sa njim,samo sejali,spremali imt 210 spremac,i spartali.mogu ti reci da sa 210spremacem ide ko lud.spartacem isto.mislim da moze cak i bolje da odradi poso od ovih traktora jer ima i prednju vucu a to MNOGO znaci! i jos nesto, kada sejes prebacis kardan na 1000 obrtaja i na leru traktor radi i sejalica drzi semena na plocama. manja potrosnja traktora i goriva!zar ne? ja sam zadovoljan sa njim!eto toliko.![]()
da ti nije ukljucena prednja vuca mozda?jer ti zvizdi u prvoj ili drugoj na vece obrtaje?Od petka sam vlasnik x1204. Tek ga razradjujem jer sarvis kaže 50 sati. Imam samo jedno pitanje za sada. Kod viših obrtaja motora nešto počinje da svira 1600 pa na dalje. Nisam primetio da se iko žalio na to ali meni strašno smeta. Jedino što mi je palo na pamet je novi auspuh ( sa strane uz kabinu ). Unapred hvala Boris Bačka Palanka
ja pricam o RAKOVICA 65,i meni je cudno da VLASTO tera rakovicu sa 3m spramacem,ali reko dobro sigurno je laksa zemlja i plice ide,ali da odradi poso kako treba i''ja se cudim brate''Na koju rakovicu mislina 76 onda ok ali 65 ni u snu ne može 3m spremač
danas sam sedeo u ovakvom traktoru, kabina je puno bolja i veca nego na 454, cena mu je 14000 sa Pdv-om
![]()
---------- Poruka napisana u 14:58 ---------- Prethodna poruka je at 14:56 ----------
![]()
Možda u transportu nosi sa rakovicom ali da uradi poso valjano nikako i ako je peskovito potonu točkovija pricam o RAKOVICA 65,i meni je cudno da VLASTO tera rakovicu sa 3m spramacem,ali reko dobro sigurno je laksa zemlja i plice ide,ali da odradi poso kako treba i''ja se cudim brate''
Pa sa vozacem ima i 61,62,zavisi od "težine"vozačaA od kad to IMT560 ima 60ks ?
pa ja vucem takav spremac bez problema , i kum vuce sa 560 3.m spremacja pricam o RAKOVICA 65,i meni je cudno da VLASTO tera rakovicu sa 3m spramacem,ali reko dobro sigurno je laksa zemlja i plice ide,ali da odradi poso kako treba i''ja se cudim brate''
Koji dvoredni berac vuce?Ako vuce zmaja onda bi sa mojim berkom letio,ja sam pre otprilike dve godine hteo da kupim 554 ali smo odustali tada je cena bila 13000I dvoredni berač bolje vuče nego rakovica sa manje nafte i vremena