Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zato sto sam uzeo prednje tockove 20-ice.pa ovaj malisa nema prednje blatorbrane bas je je nikakav bez blatobrana
Dal znas kako se zovu majstori koji su ti bili na servisu? A radio se i kod mene svaki put pogubi.... Jedino kada ga ugasis skroz onda ne. Drzi dugo ono dugme za gasenje dok ne ispise good bye i onda nakon par sekundi mozes paliti traktor bez da ce izgubiti memoriju. Naravno smor je to raditi svaki put i cim bude lepse vreme resicu mu to i jos neke sitnice u krovu... Bice slika!Pa sad ima vec 160 sati rada ja sam to prijavio odma cim sam ga kupio, ali na prvom servisu su rekli da ce to elektricari napraviti kad budu u blizini tako da sam cekao da dodju elektricari, oni su dosli i rekli da ne mogu to napraviti, i da cekam sledeci servis, i samo da vas pitam da li vama radio ponisti stanice svaki put kad izbacite iz kontakta ili kad upalite traktor ???