sinisa1979
Član
@Sapatnik nadam se da nema al se bojim da ima. Što se tiče potrošnje, da prevelika je, takoreći pojede mu od zamene do zamene još jednu količinu ulja koju sadrži motor. Ne mogu ništa loše reći za AP, drugar je to odmah prijavio i mislim da su mu i garanciju produžili samo da još ne otvaraju motor. Mada, po meni, ako se dosad nije namestio ni neće skoro...
@Arkadije nije nemoguće.
@grunt to sam i ja rekao ovima juče kad mi pala klapna. Nosiće te moj zamajac, korpu i lamele na proveru a dobiću nazad ko zna šta i niko za to neće odgovarati.
@Aki.w @worm , i to sam ih pitao. Da li traktor dolazi u rinfuzi pa se tu sklapa ili ne. Za ove velike kažu da dođu sastavljeni. Ako je tako, onda je kosooki zahebo u ovom mom slučaju. Za male kineze ih nisam pitao ali oni možda dođu rastavljeni na pola.
@Arkadije nije nemoguće.
@grunt to sam i ja rekao ovima juče kad mi pala klapna. Nosiće te moj zamajac, korpu i lamele na proveru a dobiću nazad ko zna šta i niko za to neće odgovarati.
@Aki.w @worm , i to sam ih pitao. Da li traktor dolazi u rinfuzi pa se tu sklapa ili ne. Za ove velike kažu da dođu sastavljeni. Ako je tako, onda je kosooki zahebo u ovom mom slučaju. Za male kineze ih nisam pitao ali oni možda dođu rastavljeni na pola.