Srđan.Sokol
Član
Ulje u motoru na svakih 400?zar neide ulje da se menja na 200-250rh?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pise gramer sediste u standardnoj opremi, naravno svi znamo da to nije ni g od gramera ali bolje dosta od onih mehanickih koja dolaze u manjim modelima 454. Ovako izgledaju dosta privlacni sa ovakvom kabinom i opremom.Kupljen je prosle godine kod nas u selu zadovoljan je sa potrosnjom,snagom,uglavnom sa svim je gazda zadovoljan,nisam znao da ima i vazdusno sediste,jel si siguran Alene da ima vazdusno sediste.
Vidim na oglasima je cena 17300, a cena plavih fotona 50ks je isto tako, yto je 55ks. Na novim fotonima, koji su nedavno poceli da se prodaju je novija kabija, skoro cela u staklu, menjac 12 brzina za razliku od 8 brzina na starom, dosta lepa kabinaImaju Gramer sedista. Alene, koliko kosta novi 554? Meni je zapao za oko Kinez te snage samo plave boje.
Svi noviji 554 su sa reverzerom, vazdusnim sedistem, od 2012, 2013 mislim da krecu menjaci sa strane i ravan patos u kabini.Vidim da kod Coric-a ima Yto sa reverzerom.
Bas sam se prijatno iznenadio.
Moze li neko da mi uporedi Yto 554 i recimo Imt 560 po snazi?