Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko treba da bude tezak trobrazni obrtac plug za yto904? Da li je velik vogel 1020, oko 1000kg?
Pisano je negde u temi. Ako me secanje sluzi menjaju se sva ulja i filteri a kolicina ulja i nije bas mala.Da li neko zna sta se radi na velikom servisu na 250 a sta na 500, i tako redom. Posto su mi za veliki servis na 250 sati rekli da ce biti oko 80k dinara, pa mi je to nekako mnogo?
Bezobrazni su u agrovojvodini. Naplacaju rad servisera kao da je traktor van garancije. Nama su samo prvi servis uradili oni, posle ih vise nisam ni zvao, uradili sve sami.
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Koliko su naplatili? Mi imamo 45rh pa nas to ceka,rekli su nam oko 16500 za yto904.
Nisam dobro formulisao pitanje, proguto par reci.Koje ulje u upravljac, u onu "pikslu" kod auspuha to ulje i ulje iz menjaca se vizuelno razlikuju.
Saznao, ipak idu ista ulja transhidrol 10-30
Pozz! Imam nov Yto 504 , Kako radi hidraulika ? koji rucica dize? ne reaguje nista, ima 2 rucica ! ne dize !
Kakav vazduh?To nije sigurno niti moze biti.Ukoliko ne spusta, moze biti pretegnut ventil ispod sedista.Ukoliko ne dize, prvo bi trebalo "izluftirati" sistem. Najverovatnije ima vazduha u sistemu.
Hvala ! OK sve, Stvarno tako radi ! To nije IMTRucica do blatobrana u gornji polozaja sa rucicom do sedista dizes i spustas
Nema vetil ispod sedista !Kod mene na ec kabini do sedista je poziciona a do blatobrana gore dole..imas ventil ispod sedista,da nije on zavrnut?