Sudarski Bojan
Član
Pitaj kolegu Sosara on je pisao da je kupio masinu za sisanje verovatno je probao pa nebi bilo lose da nam iznese svoje iskustvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Aco gde si i kakvu uzeo? Ista nam je muka i ja sam u potraziStigla danas mašina za šišanje. Plaćena 100 evra. Kupljena nova, po preporuci. Nadam se da ce sluziti dobro.
I meni u Inpaku rade oštrenje već četiri godine i uvek sa dva nožića i jednim češljićem uradim od 50 do 70 ovaca , radim i uslužno i šišam svakakve ovce. Možda nisi dobro podesio ili si u startu pritegao malo više...Drugari potrebnaa i je pomoc , gde da posaljem nozeve i cesljeve na kvalitetno ostrenje ? imam nozeve i cesljeve heiniger kupljene u Inpaku u Beogradu prosle godine sam sa 4 noza i 2 ceslja osisao oko 50 komada a ove godine posle ostrenja u Inpaku svega 15-20 . Hvala unapred
Ima li ko u mojoj okolini da šiša ovce uslužno ili neko od forumaša možda,imam 10 ovaca il de france starosti od 9-10 meseci ?