Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako čitaš forum nailaziš na formulacije "pala lepa kiša" al' bez saopštavanja litraže, a to može da znači i 7-8l ali i 20-30l, a češće bude ova druga opcija ako se već krije litraža. Pa onda varijante "ne računam jednocifrene kiše" jer to ispari dok ni ne stigne do zemlje... A najčešće se samo prećute padavine. Naravno, niko nije dužan i obavezan da oglašava koliko je kod njega palo kiše, al' mi onda bode oči kako se uvek zabeleži "kod nas NULA", ili "nas zaobišlo" itd. E to sve stvara utisak da je kod nekih sušnije nego što jeste pa otuda ta iznenađenja u rodu...Ne vredjam ja kolega niciju inteligenciju ali ako pazljivo citas forum samo ti se kaze svuda velika susa,ali zato rodi pristojno.Pa kako to zbog cega?
Ja sam cesto pisao i nula i nista ili samo pokupila prasinu i da li me je neko demantovao?? Shodno padavinama pisao sam i o prinosima.Ako čitaš forum nailaziš na formulacije "pala lepa kiša" al' bez saopštavanja litraže, a to može da znači i 7-8l ali i 20-30l, a češće bude ova druga opcija ako se već krije litraža. Pa onda varijante "ne računam jednocifrene kiše" jer to ispari dok ni ne stigne do zemlje... A najčešće se samo prećute padavine. Naravno, niko nije dužan i obavezan da oglašava koliko je kod njega palo kiše, al' mi onda bode oči kako se uvek zabeleži "kod nas NULA", ili "nas zaobišlo" itd. E to sve stvara utisak da je kod nekih sušnije nego što jeste pa otuda ta iznenađenja u rodu...