Vremenske prilike u 2026. godini

Za sad ni kapi. Jedan oblak prođe zapadno od nas (Kula, Crvenka, Lipar), a drugi istočno (Bečej, Gradište). Nama u sredini šipak, možda u nastavku noći neki oblak zaluta...

Kod nas danima gori deponija u Kacarevu i nosi otrov direkt na Crepaju.
aco srbine....ni odlaganje otpada nismo u stanju da resimo ....ima da nestanemo koliko smo losi
Niko te ne lajkuje . Izgleda da svi znaju da je Aca nesto drugo od Srbina pa nece da lajkuju 🤣
Kod mene 4 litre palo cisto da se pohvalim ako je za hvalu .
Jel neko blizu pescare ? Sta se desava ? Pisite .

Danas popodne 17 lit u dvoristu.
Ka Alibunaru na 5 km od nas ni kap, Seleus isto skoro nista. Jermenovci ka Causu 3 lit, ne znam u selu, moze Kalman ili Cici da nam javi! Zanimljivo da iznad Plandista, Jermenovca, Grede bilo mrak i ubedjen sam bio da je tu mnogo vise palo nego kod nas. N.Kozijak ? Kako ste prosli Dragane? Ka vama je otislo i prema Crepaji.
Odraz oblacnosti koji nam je doneo kisu opet iz Rumunije! Sa zapada se ne secam kad smo zadnji put pokisli!
Sve u svemu, soja u nasem ataru je dobila neku infuziju jer je bila na izdisaju. Kukuruzu kasno stigla ali nije lose.

Danas popodne 17 lit u dvoristu.
Ka Alibunaru na 5 km od nas ni kap, Seleus isto skoro nista. Jermenovci ka Causu 3 lit, ne znam u selu, moze Kalman ili Cici da nam javi! Zanimljivo da iznad Plandista, Jermenovca, Grede bilo mrak i ubedjen sam bio da je tu mnogo vise palo nego kod nas. N.Kozijak ? Kako ste prosli Dragane? Ka vama je otislo i prema Crepaji.
Odraz oblacnosti koji nam je doneo kisu opet iz Rumunije! Sa zapada se ne secam kad smo zadnji put pokisli!
Sve u svemu, soja u nasem ataru je dobila neku infuziju jer je bila na izdisaju. Kukuruzu kasno stigla ali nije lose.
Kod mene u dvoristu iz dva navrata 18 lit

Око 12-15 литара, што рече луле негде се морало истрести облак изнад села. Бајша толико капи и црвенка исто.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh