Vremenske prilike u 2026. godini

Trenutno je u završnoj fazi izrada dotoka vode lz reke Save iz mesta Jarak do Pavlovačkig i Borkovačkog jezera u Rumi.

Vučić: Ako se vodostaj Dunava spusti za još 30 centimetara, gotovi smo https://share.google/DEJpLcMXEJBtuuayQ
Почео да мрачи... Али вероватно ће изаћи са спасоносним решењем за који дан.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Koje crno resenje za silu prirode ima ? Ovo ti je ono budite srecni sto se benzin povecava samo po 2 dinara nedeljno . Prica kao da nema cevovoda od Hrvata do Panceva .
@mirosti - i ja sam to rekao sebi pre neki dan . On je izgleda malo pametniji Ћац . Kao ne valjaju , majku im njihovu a ovamo provlaci na kvarnjaka Ћац price . Kada ga nesto teze pitas ne odgovara a posle dva dana krene da pise jovo navovo iste price. Tako ne radi covek koji nema nekog interesa .

On će vladati, ili doživotno, ili dok ga velike sile (ako im tako bude odgovaralo) ne sklone na bilo koji način. Sve više sam ubeđen u to! Živi bili pa videli dal grešim 🫩

Sorry moderacijo, mislio sam da je tema Chat 🫣

Љуша, један радник из фирме скоро био у аустрији код деце каже тамо су канали пуни воде, имају уставе где год могу и тако чувају воду. Овде са друге стране копају бунаре поред вештачких језера и канала, замислите чекали људи реституцију 80 година па почели масовно да се баве лешником и орахом. Баш поред водозахвата. Каква случајност...

Kad su imali toliko strpljenje bar da im se isplati.

Да, али овде из околине нису добили земљу који чекају, знају и које су парцеле. Ко неће да прода, добиће сеоску депонију или слично у трећој катастаској општини. Постављао сам пре, открили муљачину преко просперитата, једна земља неколико пута заложена и на крају продата...

Nazad
Vrh