Vremenske prilike u 2026. godini

Kod nas se nastavlja ekstremna susa,nocas 3kapi po kvadratu,juce 1mm sve ide istom stazom ili preko Kragujevca ili juznije preko juhora.Ova nedelja je kljucna kod nas,ako me padne kisa,sve je gotovo

Smederevo trenutno strada . Ujutru ce biti sigurno neka vest iz tog grada .
Била је олуја у два наврата... У првом налету ломила неко дрвеће по граду и нестала је струја... почела са грмљавином и ледом али касније само крупна киша па касније само јака... у дргугом налету само киша и грмљавина...
Јустрос заладило у односу на суботу и недељу када је баш било вруће...

Ovdije posle 45 dana bez padavina ako ne racunamo po neku kap , juce nocu palo malo manje od 2 litre a danas jos pola toliko.
druze kao da smo zu zacaranom paklu.danas jedan drugar u birtiji tesi sebe i nas kako posle 7 susnih dolaze lepe godine.tesi se kako je uspeo izdrzat i prezivet od 2019 kad je ova susa krenmula.samo sam mu dobacio lepo si to ti druze uspeo kadsi sa40jutra vlastitih spao na 15..kao i svi mi ovde.jedan iz sela prodao prosli tjedan srpskom kralju mesa Matijevicu 35j.jos izdrzat 5mneseci izdravo druze nece me zemlja vise videt do groba

Ако ви у европској унији не можете да изађете на зелену грану а све је уређено, где би тек онда ми били кад би нас примили??? Нешто не штима у причама са обе стране границе.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Biće sutra kiše, ja upravo pokosio detelinu.....

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Тренутно почиње киша, како се натмушило од запада, може 100 литара да падне!?

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Код мене у селу је један право ниоткуда добио првенство да коси све зелене површине - није из села. Прва отава, покосио, избалирао, хоп потоп. Ено ~200 + бала стоји убуђале се. Упоран, опет покосио, али прошле недеље. Сено покисло, изгорело, он скупио у откосе, да не претерујем али мислим да би све стало у 5 бала колико су се откоси смањили. И сад то тако стоји. А ми, који би то решили за 2-3 дана гледамо и не верујемо. Ето тај нам решава кишу сваких неколико дана 😂.

Nazad
Vrh