Jutros idem na posao i padala je od Bavaništa do doma slepih a u Pančevu ni kapIzgleda da ništa od kiše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jutros idem na posao i padala je od Bavaništa do doma slepih a u Pančevu ni kapIzgleda da ništa od kiše.
Uh u kakvom sam sendvicu . Ovo nece da promasi sigurno .
![]()
veci deo banata(osim severnog) ima sasvim normalne prinose pa cak i tiIsto crveno po radaru kod vas kao i ovde sto je bilo ,ali za nas izgleda vaze druga pravila,tj za veci deo Banata ...
Значи, опет је цело село ишло у циган малу на причест!?Mi smo pod jakim i neprekidnim pljuskom već 2 puna sata,jednom je pražnjen kišomer,dvorište bukvalno pliva...videćemo ukupni bilans kada se smiri jer i dalje pljušti...
Ti si bio u tamno ljubicastom . Kod mene pada li pada . Bez vetra . Prelazi lagano 10 LIsto crveno po radaru kod vas kao i ovde sto je bilo ,ali za nas izgleda vaze druga pravila,tj za veci deo Banata ...
Druze to su lovačke priče, a taj kukuruz je možda navodnjavan. I nas suša već nekoliko godina pogađa.okolica i BP zadnjih godina skidaju rekorde druze u svemu.jednom coveku sto usluzno radim ima drugara iz Gajdobre.od 2020 nije imao suvog kukruza ispod 10t po hektru.prosle godine 14t prosek mu bio
Kanda su malko prećerali...za sad 77lЗначи, опет је цело село ишло у циган малу на причест!?![]()
ja sam prosle godine bio kod tog coveka isao po jedan deo za kombajn kad je skidao soju sreo ga uz cestu kako vrse.na toj parceli 24m soje po jutru.a kolko znam ne navodnjava al pitat cu coveka koji je dobar s njim pa javimnDruze to su lovačke priče, a taj kukuruz je možda navodnjavan. I nas suša već nekoliko godina pogađa.