Vremenske prilike u 2026. godini

Ma, da samo pada, nego udario vetar.... Otkrio mi malu šupu, pokisla mi prikolica ječma, nalomio grana ( i to malo ladovine što imam oko kuće će shebati).... Hebo majku u nedelju dana dva puta nas klepa....

Србобранци каква је ситуација код вас, гледам из дворишта изгледа језиво ка Србобрану?

Док сам затворио прозоре на колима сав мокар до голе коже, прави летњи пљусак. Чују се и ракете.

to je ovo sto je bilo kod nas
za sat vremena iz madjarske kad se pojavilo ce stici do juzne backe i okoline

Drale kakva kod tebe situacija? Ja razmisljam dal da uterujem kola u supu, naoblacilo se

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Било је леда, дожа онај део иза бачке тополе према ауто путу и према малом иђошу.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Србобранци каква је ситуација код вас, гледам из дворишта изгледа језиво ка Србобрану?
Kad si postavio pitanje bilo je tek slabe kišice, grmljavina se čula iz daljine, a radar je pokazivao da je glavnina oblaka kod auto puta, između Vrbasa i Srbobrana i južnije ka Zmajevu. Međutim sa severa pristižu novi oblaci i sad je bio pravi letnji pljusak, padalo je za sve pare, bar ovde u selu... Trenutno i pada (olakšava) i sija sunce. Ovakvi pljuskovi kao ovaj što je bio donose količinu!

16l u mom kišomeru iz onog pljuska, kratkotrajnog ali *ebitačnog... :osmeh:

Inače jako velike razlike pokazuju kišomeri po selu, a radi se o krugu prečnika možda 1km. Jedan kolega je na viber stavio sliku kišomera sa 22-23l, kod drugara 11l, kod drugog na salašu isto 11l. Moguće da je bio različit intezitet pljuska na tako maloj površini, a moguće da je i do položaja kišomera jer je bilo i solidnog vetra uz pljusak...

Nazad
Vrh