Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hoce vas BikovcaneJuče sve ukupno 19l, prva tura rano ujutro 8 i druga 11, jun je na 105 litara. Zadnji put smo ovako kišan mesec imali u martu prošle godine.

Lule gde si ti video kisu za sredu? Ova 2 sajta sto pratim kazu svaki dan sve topije da bi za vikend bilo preko 30? I bez kse hvala bogu.a evo cisto malo za promenu---opet pada kisa![]()
Kod nas ili pada ili ne pada nema trećeHoce vas Bikovcane![]()
na 2 koje pratim ima oko 3 litre e sad gde ce to biti videcemo(nece samo kod nas biti te kise kako sada stoji)Lule gde si ti video kisu za sredu? Ova 2 sajta sto pratim kazu svaki dan sve topije da bi za vikend bilo preko 30? I bez kse hvala bogu.
zato postoji osiguranje barem tamo gde je intenzivna proizvodnja i veliko ulaganje se isplati meni pre 10 god tuko grad paradajz od tad osiguravam 0,5 h me kosta 50.000din imas malo povracaja i barem mirnije spavas a od tad mi 2 puta tuko grad pa nije bilo tako bolnoKakva rakija od poluzrelog voća? Drugo, šta da radi onaj ko ima 100, 200 tona voća?
Ne stajte ljudima na muku, ni voćarima ni ratarima nije lako, najbolje je ne komentarisati...
Nikog ne kritikujem, samo objašnjavam da ništa nije tako jednostavno kako izgleda iz drugog dvorišta...