Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jucerasnjih 10, tako da je ukupno 13 litara. Malo u odnosu kako je palo na drugim mestima, ali i ova je zatna i u zadnji cas.3 litre.
Nemoj se stideti, slobodno napisi koliko je paloMozda je sejao kukuruz u martu ....
kod mene 16,5 od1 juna 66. E kad bi nastavilo ovim tempom?zvanicno 22l
od 1 juna do jutros palo 68 litara
u nedelju ce biti jos koja litra,za sad ima najave oko 5-6...najvise bih voleo da nas ta i obidjekod mene 16,5 od1 juna 66. E kad bi nastavilo ovim tempom?
moj jecam nije pipnuo a ni voce po avilji nije pomlatio. kod tebe je bilo stete?u nedelju ce biti jos koja litra,za sad ima najave oko 5-6...najvise bih voleo da nas ta i obidje
ne treba vise definitvno sada do vlatanja,kukuruz i suncokret su pokrili redove,repice su neke polegle,jecam je zreo,psenici je zakasnila tako da sad je dosta-ironija je da je tako
steta za onu vetrinu od preksinoc sto je napravio dar mar al tako je kako
legla je zob svacija a jecam i psenica nisu jer su niski rastom i to nam je sreca u nesreci ove godinemoj jecam nije pipnuo a ni voce po avilji nije pomlatio. kod tebe je bilo stete?
238 ove godineod 5 do 12l.aj srecom je ovih 12 palo u delovima gde ima vise prolecnih kultura.drugar iz B.Palanke kaze kod njih 31 iz ovog talasa a prema Obrovcu blizu 40.u ovoj godini veli taj deo vecc presap 400l a mi ovde nismo jos ni200
Nisi najgori7 lit
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока