60% da hoće i 100% da neće. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci i ti si bio jedan od onih 1,1 miliona poklonika nasem velikom pravoslavnom strumfu?Кад следећи пут молите да падне киша молите код Делбоја у енгланд... или можда у кладионице... тамо се барем зна коме треба да се моли.
Да ли Вам је више криво што је Појас Пресвете Богородице дошао у Србију или што је толики народ дошао да се поклони Светињи?
Да ли поштујете Боћије заповести?
Последњи пут је пала код мене и онако натопила... али пар дана сунца и непримећује се.... ипак Хвала ти Боже!

ovaj post ko ona reklama tuborg---povuci i pokreni zabavukako se ono kaze------iz tvojih usta u bozije usi

Zasto bi nekom bilo krivo sto je pojas stigao u Srbiju. Sto se tice broja koji su se poklonili. Zar je bitan broj da se licitira i da se isti naduvava. Veliki broj posetilaca samo govori da ima mnogo ljudi koje nesto muci, dal bolest ili neka druga muka pa traze utehu i nadu. Licno pravoslavni sam vernik koliko sam bio i pre 5o godina kada je to bilo skrajnuto.Кад следећи пут молите да падне киша молите код Делбоја у енгланд... или можда у кладионице... тамо се барем зна коме треба да се моли.
Да ли Вам је више криво што је Појас Пресвете Богородице дошао у Србију или што је толики народ дошао да се поклони Светињи?
Последњи пут је пала код мене и онако натопила... али пар дана сунца и непримећује се.... ипак Хвала ти Боже!
Do onomad nisi ni znao za taj cudotvorni pojasКад следећи пут молите да падне киша молите код Делбоја у енгланд... или можда у кладионице... тамо се барем зна коме треба да се моли.
Sad se ispostavilo da je bio rentiran , uzet u zakup sve sa pratiocem da se nebi otvarao i utvrdila starost i verodostojnost.Zasto bi nekom bilo krivo sto je pojas stigao u Srbiju. Sto se tice broja koji su se poklonili. Zar je bitan broj da se licitira i da se isti naduvava. Veliki broj posetilaca samo govori da ima mnogo ljudi koje nesto muci, dal bolest ili neka druga muka pa traze utehu i nadu. Licno pravoslavni sam vernik koliko sam bio i pre 5o godina kada je to bilo skrajnuto.