Vremenske prilike u 2026. godini

Korekcija i kod nas. Najavljeno 15 lit pa skinuli na 10 pa na 6 sad na 3. Kao što je već neko napisao: činaKur.

Ja ne znam više! Jel smo mi iz ovog dela Banata kamnje na boga bacali? Jel treba da prinesemo ljudske žrtve da bi nam kiša pala?
Ovo bre nije normalno više. Svuda padne malo ili ne padne, ali padne drugi put. Ili padne jako dobro, a ovde ništa. I tako već godinama.

Ne znam koliko će poljoprivreda ovde biti isplativa ako se ista šema nastavi još 5 g. Nekako mi deluje da će mo mnogi da pakujemo kofere pa na bauštel.

Jbt. gledam radar lepo padavine idu ka ovamo, crveno-zuto prolazi ovde sigurno, kad ono K-čina. Radar pokazuje kako ovde pada kiša, a ja gledam dole ni kap. Pa jel moguće bre? Stvarno sam se smorio. Ne znam dal da i gledam prognozu više. Samo se iznerviram.
Jbt. izgleda da plodom urodi kad se buniš i gore. Kako sam napisao ovaj predhodni post, ni pola sata nije prošlo poče kiša i napadal 15 l. Bila stala evo sad čuje ponovo pada po malo.

Jesam Srbin sam , postujem nase pravoslavlje ali ovo prevazila sav razum!
500.000 nije moglo to obidje i poljubi a to lako mozemo dokazati obicnom matematikom .
Jedan dan ima nesto manje od 1500 minuta , cak i da se menjaju na 20 sekundi to je samo tri vernika na minut. Prostim mnozenjem je to manje od 5000 ljudi dnevno. Za 10 dana 50.000 ljudi a to je i dalje fascinatno jer svi bili ateisti pre 35 godina?

Zamisli da je stvarno tih 500.000 ljudi poljubio svetinju?
Tad bi moralo da stoji barem 5 monaha pored i da cedi, ispira vodom i ifenom suši taj pojas zbog silne pljuvacke .
Tako da , ako nisi ćaci neznam kako si ovo uopste napisao?
Jel taj čin stvarno toliko bitan? Otići tamo pokloniti se nekom parčetu tkanine koja gotovo sigorno nije nošen a kamoli ispleten od stranne bogordice.

Zar nema u toj našoj veri mnogo lepših i bitnijih stvari nego klanjati se parčetu tkanine? Vera koja odbacuje idolopoklonstvo. Ovo je po mom mišljenju skroz kontra.

Nazad
Vrh