Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam sarkastican, 3l kod mene. Ovo je na lokaciji koju sam napisao. Na nas je lepo islo i samo vrdnulo kao kurva. Jedino sto smo navikli vec na tako nesto pa nas nista ne cudi.Eh sto nas nije tako ''promasilo'' ....
Od najavljen 0.8l u 17h palo skoro 20 litara. Sad čekamo drugu turu, gde je najavljeno 12litara, ima da nas podavi....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Vrsac bice sipaak veliki
Verovali i li ne-bili u crvenom....palo 0 litara.
Nije kasno, samo kasni.15 l palo .
Za zito mi je kasno.
Jesam Srbin sam , postujem nase pravoslavlje ali ovo prevazila sav razum!Од 5 милиона само 500 хиљада је отишло да се поклони Светињи која долази можда једном у генерацији... Сваки други је дигао халабуку и вређа из све снаге по интернетима и Светињу и вернике...
Док ови што су као за краду, ови што су као против краду, а краду и ови неутрални ... а онда одемо у Цркву и молимо за шта?
Али... Бог је велики... Он је и Васрксао за нас грешне...
Ko ne priloži dokaz u vidu fotki kako je za vreme komunizma u crkvi recitovao na Svetog Savu - ne priznaje mu se status vernika. Poželjno je fotke iz bar 3-4 godine. Dva svedoka se ne priznaju.Jesam Srbin sam , postujem nase pravoslavlje ali ovo prevazila sav razum!
500.000 nije moglo to obidje i poljubi a to lako mozemo dokazati obicnom matematikom .
Jedan dan ima nesto manje od 1500 minuta , cak i da se menjaju na 20 sekundi to je samo tri vernika na minut. Prostim mnozenjem je to manje od 5000 ljudi dnevno. Za 10 dana 50.000 ljudi a to je i dalje fascinatno jer svi bili ateisti pre 35 godina?
Zamisli da je stvarno tih 500.000 ljudi poljubio svetinju?
Tad bi moralo da stoji barem 5 monaha pored i da cedi, ispira vodom i ifenom suši taj pojas zbog silne pljuvacke .
Tako da , ako nisi ćaci neznam kako si ovo uopste napisao?
Sent from my SM-A566B using Tapatalk

Prekasno, prekasno.Nije kasno, samo kasni.
Ok 6 ljudi na minut puta 2 kolone je 12 na minutBili juce. Ide se u 2 kolone. Kao na traci. Svestenici stoje i pozuruju te. Kakvih 20 sekundi. Nemas ni 10. Vec te tapka po ramenu. Skroz je konfuzno. Puno ljudi. Ne cujes sopstvene misli.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk