Vremenske prilike u 2026. godini

Cuj ne bi se slozio?!
Pa ja pricam za moje selo sto je bilo objavljno a ti mi pricas kako su se oblaci ispraznili pre nego sto su stigli do tebe!!!
Kazem ti da su prognozirali kisu 90% za moje mesto i skoro 10 lit iz sata u sat po nesto a na kraju prdnuli u cabar!
Jedan front iznad, a drugi juznije koji skoro da nije ni usao u Vojvodinu, slicno kao i trenutno ako pogledas rain alarm!
Nije tvoje selo toliko van sveta, već nekih 70-80 km dalje na Istok....
Prognoze su bile slične za oba mesta, realna situacija, ispostavilo se, suprotno , i šta sad ?
Frustriran si, OK, da si bliže , pozvao bih te na 🍻 da mi kukaš malo i uživo , tebi bi bilo lakše, a i meni jer sam nahvatao nekog da hoće da se druži sa mnom, bez da se posvađamo... 😃
Više sreće u Sredu, sledeća šansa za "padavine".... 😂

Meni su cudni ovi oblaci na radaru. Toliko super izgledaju kao da ce pasti bar 30mm kise a na kraju se jedva skupilo iz 2 puta 2mm…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ljudi jel vam ovo realno da mi vise ni psenicu ne možemo da proizvedemo...
Pocece kukuruz da se susi jos malo.
Da se tako okrene naglavacke sve za kratko vreme.A jos kad vidim ljude koji imaju volju pa prica o novim masinama itd ..Ja radim dosta povrca pa i na neki nacin izvlacim iz pi..e trnje pa i guram.Ali sa ovakvim vremenom gde mi je od pocetka od setve pa do plod sve na vestackoj kisi proizvedeno.Pa to je prosto posao bez dana odmora.
Gde ovo vodi ne znam.
Kako vi gledate .?
Razmisljam tako koliko ovo ode u **greška ,kad bi se desile dve tri godine dobre ,rodne i cenovno jake pa da ima potraznje velike da sve rasprodam i u tri lepe

A jel to i kod nas postoje neki data centri bese...

Kod nas u kraju za divno cudo ima padavina trenutno, kao i vlage u zemljistu. Sto je bas retkost, barem ja ne znam da je kod nas bilo kisa a u drugim krajevima ne....
Trenutno pada polako, sta ce biti u julu i avgustu, to niko ne zna....

Nazad
Vrh