Vremenske prilike u 2026. godini

Al mekan bez oštrih ivica, taj je pao i kod mojih u Botosu.

Kod mene 7l. Bio sam da kopam, u pšenicu i repici, 3prsta dalje je sve popijeno. U prolećnim usevima je ok. za sada ali neće dugo još trajati.

Kod mene do jutros 7 l. Videcemo sta ce biti danas popodne i veceras. Da treba treba. A vidim i da je najava od subote popodne pa narednih nekoliko dana samo kisa

Сад чека смену на граници.
1bc9e99e3714d8fe7a5ce884f9d8055a.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Jučer 8,2 lit, a danas 48,7, a ove godine 269 plus snijeg. U idućih 9 dana prognozirano još 73 litre. Kada bih je barem mogao preusmjeriti kod vas.
Upravo smo agril folijom prekrili osjetljivije kulture u vrtu jer je ujutro velika vjerojatnost mraza.

Сад чека смену на граници.
1bc9e99e3714d8fe7a5ce884f9d8055a.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Tok dođe do mene ispada se i nama opet K.

Pre sat vremena gledam na ZoomEarth, trebalo da nas uhvati 10mm/h na bar sat vremena. Sad gledam duplo manje. Ode taj crveni front dole ispod vršačkog brega. Kad dođe 9-10h kad bi trebalo da nas zakači, pitanje dal će i pasti. :(

Poslednja izmena:
Jedva da je pokvasila malo beton!
Nece pa nece!
Modeli najavljuju ko budale pa par sati pre skidaju postepeno sve! Serem se u njihovu tehnologiju i satelite odakle ocitavaju!
Danas je opet duvao ko ne citav!

Kod nas za ceo dan iz dva navrata 9,5 lit. Dobro je ali kako je na radaru izgleda ocekiva sam mnogo vise.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh