Vremenske prilike u 2026. godini

@Opg Hobi Mi smo imali i gore prinose od suse ,i to psenica.A od grada od kako se ja secam jos nikad nisam imao veci problem,a osiguravam useve pogotovo poslednjih godina iz straha jer eto kod drugih tuce grad ....
@Banat013 Skupo :).

Pa osiguraj ti od suse i svi ce biti srecni 👍
ovde ukinuto osiguranje od suse.a i od leda kako koja kuca eto gde zivimo.i ako bude 70% i vise procena stete zbog njihovih fransiza lako moguce da uopce nedobijes nista od isplate.jer ta procena od 70% zbog fransiza lako padne na 20% a onda to ne isplacuju
@Opg Hobi Mi smo imali i gore prinose od suse ,i to psenica.A od grada od kako se ja secam jos nikad nisam imao veci problem,a osiguravam useve pogotovo poslednjih godina iz straha jer eto kod drugih tuce grad ....
@Banat013 Skupo :).
neznam druze.pisem sta sam doziveo i video.prosle godine u madarsskoj na pokusima video sam prinos od 21m jutro.psenica je bila visine 15ak cm a u vrsaju kombajn jedva daje sta izbacivo od slame iza sebe.kad sam dosao nisam verovao da ce bit vise od 5m jos uvek se cudim odakle je tolko nacurelo.ako nisi imao onda druze neznas sta prizekljjujes sa ledom da pada i nisi svestan stete od leda sta moze da uradi ilikad dode oluja s ledom kao zadnjih godimna.2022 led skoro prepolovio urod psenice i morali da presejavamo uz to jos 3/4 povrsine pod proletne kulture.neki se jos uvek sudimo sa osiguravajucim kucama jer malo tko je tad dobio odstetu druze tako da druze sledeci put razmisli kad tako nesto napises a o stetama na objektima necu ni spominjat.hvala lepo.

Nazad
Vrh