Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vršac bude poplavljen kad kod padne neka jača kiša, ali to je obično kad su letnji pljuskovi jer se mnogo vode sliva sa brega, a loše su urađeni odvodi.Navodno po nekom videu na tik toketu vrsac je poplavljen, neka kolege jave jel istina?
Послато са 2407FPN8EG помоћу Тапатока
samo 35 druze?.pratio radar i po njemu vecim delom ste bili u zutom i crvenom ocekivo sam preko 50 kad smo mi ovde bili u plavom i zelenom pa dobili od 20 do 39l.prva prava kisda ove godine spas u zadnji cas.al da padne jos 150l nece bit vode u kanalima
ovde od 20 do 39l kako gde.od suseda meteostanica meri 28l.na salasu 34 isao kombijem opce se ne cini po leniji da je tolko kise palo
Kod mene 31 litOko 35 lit iz ovog talasa ali na zalost nije dosla sa zapada odnosno SAD vec sa istoka i iz bratske nam Rumunije sto je vec vidjeno i ponavlja se od 2012 na ovamo!
Nekad su na ovom podruciju sigurne kise stigle sa zapada dok u zadnjih skoro 15 god znacajni frontovi nam stizu sa istoka ili juga!
Sve u svemu lepa kisa!
Kod mene 31 lit
Žedna je zemlja, jako dugo žedna. Kiša pada polako i zemlja ju upija ko spužva. Za sutra najavljeno još 18-20 l.ja kad sam iso druze lenijom kombijem dosalasa mislio sam da nije palo vise od 10l jer nema blata na kotacima. kad dolazim i gledam merac na salasu 34l.gde je ta voda nestala neverovatrno