Vremenske prilike u 2026. godini

Volim ove sto vode tudju brigu 😁
Inace u B.P. palo 9 l. Kod nas kuci oko 6,5 l.

Nije Bog zna sta, al' daj sta das.
S obzirom da je bilans "padavina" ovde kod mene 00 (slovima: dupla nula) čini se,iz ove perspektive, da taj tvoj bilans ipak nije za potcenjivanje....
Inače, ubi ovaj vetar, danas je ludački duvao, moja je kuća prva na udaru u selu, kada briše Košava....
Još uvek duva, ali daleko manjeg intenziteta...
Sutra veli slabljenje vetra, vidićemo.... :D

S obzirom da je bilans "padavina" ovde kod mene 00 (slovima: dupla nula) čini se,iz ove perspektive, da taj tvoj bilans ipak nije za potcenjivanje....
Inače, ubi ovaj vetar, danas je ludački duvao, moja je kuća prva na udaru u selu, kada briše Košava....
Još uvek duva, ali daleko manjeg intenziteta...
Sutra veli slabljenje vetra, vidićemo.... :D
Ne trudi se nije mu do shvatanja!
Niti razume sta je Kosava!

Ко црта ово, буде ли овако хронични болесници ће попадати...
7fd1ea37523de44acfa4badee8aec8bc.jpg

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

U mom kraju poslednja kiša je bila 24.02.Uz relativno visoke temperature i i u par navrata dobre košave, sitaucija je krajnje ozbiljna...pogoto za tek posađeno voće...verujem i uvećini krajeva za ratarsku pripremu njiva.Ono što hrabri je jedan dosta vlažan, a opet ne tako hladan front koji dolazi od četvrtka, pa na dalje nekih 7-8 dana.Česta kiša, a temp. od 5 do 18 stepeni.

Šteta što nema za Đurđin, Tavankut, Malu Bosnu i uopšte deo ka Subotici.... Mislim da nismo prebacili 100-120.

I kod mene nista nije bolje u ovaj godini svega samo 105l januar i februar, u martu ravno 00
ukoliko se ne varam,mnogo si bolje prosao sa novembrom i decembrom

mi smo gore zavrsili sa 40 odnosno 13 litara novembar-decembar

oktobar smo imali 32

ti si ako se ne varam lagano imao preko 100l u ta tri meseca

evo danas sam zalivao jesenji beli-crni luk i grasak u basti

a krompir i spanac dok kisa ne padne nece ni izaci

E hajmo mi natrag u aktivaciju ovde, dosta je bilo uspavanke. Izvinjavam se, ali da se ne vraćam sad na poruke ako ste me gde spominjali i tagovali.

Šuška se ozbiljna promena, za detalje rano govoreći još ali šira oblast će dobiti padavine. Deluje da je i sneg pa i pokrivač u delu nizija sve izvesniji.

ukoliko se ne varam,mnogo si bolje prosao sa novembrom i decembrom

mi smo gore zavrsili sa 40 odnosno 13 litara novembar-decembar

oktobar smo imali 32

ti si ako se ne varam lagano imao preko 100l u ta tri meseca

evo danas sam zalivao jesenji beli-crni luk i grasak u basti

a krompir i spanac dok kisa ne padne nece ni izaci
Ima je vlaga dole ali sta vredi kad je desetak cm suvo, ne kazem da kod trbe nije gora situacija, kod nas zita nikad gora za ovo doba godine fali kise zbog djubriva. U januaru i februaru nije bilo moguce da se udje u pšenice i baci urea zato je sada gladna psenica

E hajmo mi natrag u aktivaciju ovde, dosta je bilo uspavanke. Izvinjavam se, ali da se ne vraćam sad na poruke ako ste me gde spominjali i tagovali.

Šuška se ozbiljna promena, za detalje rano govoreći još ali šira oblast će dobiti padavine. Deluje da je i sneg pa i pokrivač u delu nizija sve izvesniji.
Kada i gde?
A mraz?

@radashin
Ma ne, ne znam o čemu priča..od četvrtka kiša, subota i nedelja obilnije...najniža temperature od 5 do max 14 stepeni.Ovo su predviđanja za narednih 14 dana, za kraj oko Beograda (50 km)

Nazad
Vrh