Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma bilo je i prosle godine...poceo sam zatvaranje brazde 5.februara...Ne pamtim kada je u februaru atar ovako bio suv. Nema jedne barice da se zgazi, gume ublatnjave.....
Ne sviđa mi se to, suša je već ili još uvek uveliko prisutna.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
I ja prvobitno nisam ni hteo da bacam ureu na psenicu, uzeo an za psenicu i beli luk, a ureu za kukuruz.Пада за све паре,сада ми жао што јуче нисмо прихранили пшеницу.
Kod nas Bogami nije tako, ne moze da se udje u pšenice od blata, sad posle ove najavljene kise ne moze sigurno pre 1-og marta da se udje, prosle godine je u ovo vreme bilo suvo i kod nas
poprilicno pogodili s'tim da su sad dosta pojacali jutarnje minuse citave nedeljedo sada 15 litara februar
nesto se crta za nedelju neka bolja kisa i ozbiljnija a bogame i vracanje minusa jutarnjeg nekoliko dana
Gledam 5 modela nigde nema za te minuse kod nas, dve noci neki minus 1, uglavnom u plusu preko dana 5-10 stepenipoprilicno pogodili s'tim da su sad dosta pojacali jutarnje minuse citave nedelje
za sl. vikend i do -10
Ja sam vec uzeo ureu tako da nema zamene icice ona pa makar i 15-og marta, pre je cale bacao uvek u martu i nikad nije bilo problemaОд синоћ 14 литара, фебруар би требало преко 30 до сад, нисам срачунао. Јануар је био 87. У уторак-среду очекујем изливања река и потока јер су у уторак најављене обилне падавине за ово доба године, на овако стање влажности.
Баш овако је и овде. Нестварно ми делује кад видим да неки можете и да уђете у орање а камоли да га затворите. Од урее у пшеници сам одустао да планирам још пре неку недељу, ваљда ће моћи КАН у марту.
Gresis, 300 dana duva kao nenormalan a ostalih 65 dana slabije duvaU Vršcu 300 dana duva košava, kod nas jedno 200 otprilike mada se i to polako povećava zadnje 2-3 godine.