Vremenske prilike u 2026. godini

Po trenutnom stanju zaliha vlage u zemljištu gotovo sigurno će prevladati ono "no". 😁

Pricam tako sa drugarima svi se nadaju dobroj godini. Ja se nadam da bude ista kao i 2025 ili losija! Onda ce se videti ko je normalan covek i gazda a ko se samo pravi da je gazda! Mozda i bolje da ne rodi, preci cu na drugo zanimanje i gotovo! Ovako ako bude rodna godina, bice arenda 300-400e, opet ce svi poludeti i kupovati masine i pricati kako je extra rodilo, i onda opet jedna godina ne rodi pa se kuka i tako u krug! Inace, kod nas nije tako hladno ali vetar duva svaki dan pa pravi jos gori osecaj!

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока
E jbg. A šta da u lošoj godini radimo mi koji nismo uopšte gazde? Smisli ti drugi način da se kvazi i prave gazde odmeravaju... :haha:

Ja se nadam da će pasti što više snega u ovom talasu što sad najavljuju.

E jbg. A šta da u lošoj godini radimo mi koji nismo uopšte gazde? Smisli ti drugi način da se kvazi i prave gazde odmeravaju... :haha:
Ja evo guram drugu losu godinu zaredom bez duga u zadruzi i bez kredita, a arenda sva isplacena. Porastao sam sa stokom i ljudima stocarima pa sam.nesto naucio a odnosi se na sve: Domacin ima 100 ovaca, a hrane za 200. A gazda ima 200 ovaca, a hrane za 100. Sad je sve vise takvih gazda a manje domacina! Svi bi da budu gazde preko noci, da se arenda otima, da imaju jaci traktor od komsije. A kad dodju ovakve godine, onda kuku majko sto me rodi!

Ja evo guram drugu losu godinu zaredom bez duga u zadruzi i bez kredita, a arenda sva isplacena. Porastao sam sa stokom i ljudima stocarima pa sam.nesto naucio a odnosi se na sve: Domacin ima 100 ovaca, a hrane za 200. A gazda ima 200 ovaca, a hrane za 100. Sad je sve vise takvih gazda a manje domacina! Svi bi da budu gazde preko noci, da se arenda otima, da imaju jaci traktor od komsije. A kad dodju ovakve godine, onda kuku majko sto me rodi!

Pa zbog tih bahatih i oholih gazda koji otimaju i ja zelim losu godinu. Ali ne zelim losu godinu zbog sebe, jer i ja manje zaradim.
Ko ce nama ugoditi 🤣🤣

Nazad
Vrh