Vremenske prilike u 2026. godini

Deficizam . Opasni su ljudi koji sire takve price . Vladace do smrti i te stvari . Hoce da nam kazu da nade nema , sedi kuci i cuti dobro je moze i gore da bude .
E pa nece da moze . Jos malo i ovi odlaze u istoriju i malo u hotel sa najmanjom kategorijom koji nudi tri obroka i sat vremena setnje na vazduhu .
Jel se meni cini da si ti prilicno mlad i ne znas Slobino vreme ili si bas tako naivan da ne shvatis koliko je ovaj klovn savladao tematiku odrzavanja vlasti?
Polako, pre nego sto ode prvo nastupaju kompletne sankcije pa otom potom, nece moci tako lako, 3/4 sa ovog foruma dali ste mu glas pa vam sad ne valja a kad idete da glasate kolebanje, ako i postoji pa opet u svakom naseljenom mestu razvali!
U kratko jedan podatak, od 1989 pa do 2012 na svakim izborima u nasem okruzenju gde su 3 sela jedan za drugim Rumuni , Slovaci, Madjari ovi radikali i banda sps i sns su pukli debelo da bi potom isprali mozak vecini a sto je naj tuznije i manjini i pobedili ubedljivo od tada pa do danas!
Pa sad ti vidi koliko pameti u ovom ludom narodu!

Koja je to struja što može da ih toliko nadjača da im ni krađa i nameštanje ne mogu pomoći.90% opozicije je na njegovom platnom spisku.Novi predsednik vlade će biti Vučko a predsednik države može biti ko hoće.Baš me zanima kako ih možemo pobediti na izborima.Nisu ni spiskovi regulisani.Glasaće-migranti,radnici iz Afrike,uhlebljeni...A koga mi imamo?

@Peet - vidi se da si ti stariji i iskusniji i jos ne shvatas da je ovo 2026 i da se stvari ne mogu i nece ponavljati . Ako su Srbi malo priglupi onda su manjine jos tupavije jer podrzavaju ovoga .
I nemoj i ti da siris deficizam jer u mom mestu nekada je imao 80% a poslesnjih izbora manje od 60% . Sledecih pada ispod 50% . Vreme radi protiv njega i svakim danom ima stotine glasova manje .

Nazad
Vrh