Vremenske prilike u 2025-oj godini

Za sada je samo oblačno, ali su najavili kišu za popodne. U Apatinu i nije bilo nekog preterivanja sa kišom.

Neko kaže - džaba pada, neko drugi - suvo ko barut ispod 30cm još uvek, ko će narodu ugoditi, taj se rodio nije
Svakako treba kisa ja sam za to da pada iako nisam ni poceo oranje za kukuruz cak mi je ostao i kukuruz dvadesetak ara da oberem i da posejem psenicu još oko 2 hektara, ali bice i to samo neka je zdravlje zavrsice se sve. Sejem BG Ikonu ima još vremena do 1 marta 🤣😁

Kod nas nadosao seoski potok koji ima vodu samo preko zime,bunari su livni,voda lezi na njivi.ovo je kao ruzan san,letos smo izgoreli bez kapi kise ,uz katastrofu i uz pozare a sada ne mozemo da uradimo nista.Na kraju ce ovo biti prosecno kisna godina.

Danas od svanuća pa do popodne je padala kiša a u kišomeru koji sam malopre ispraznio svega 3,5 litre.

Јутрос око 0 степени.
241f58d80a8047aabbfab4d6b9607df9.jpg

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Malo pre je stala kiša koja je padala od rano jutros. Izmereno 3,5 litara a u ovom talasu je je palo ukupno13 litara. Sve je to malo, kakav je deficit padavina, a najave na prognozama su bile čak i manje.

Nazad
Vrh