Vremenske prilike u 2025-oj godini

Промашио ме је овај централни део великог налета што иде преко Крагујевца на свероисток.
Али пада лагано јер нас хвата периферија фронта ако је то фронт.
Само нека пада. Кише никад доста.

Ne znam za BG ali odavno nismo imali ovakvu kisnu jesen kao sto nismo imali ni ovako sušno prolece i leto, nisam orao nista za kukuruz ne znam kako ce biti jer barem još dve nedelje necu moci zbog povrede a kako izgleda nece moci ni zbog previse kise

И даље пада, од синоћ неких 20-ак литара (синоћ није једно време радила АМС, можда је и више). Значи новембар на 45, октобар био 200.

Након ове поруке баш кренуло да пада једно 2-3 сата, пало је још 20 литара. Све је пливало што одавно није, не мислим само на ову јесен него баш дуже време.

На почетку октобра она велика киша је падала два дана непрестано, ако се лепо сећам скоро 150 литара, једва да је нека бара била, земља је све упила. И са кишама до јуче слично је било. Е сад се земља напила. Кренула је да отиче по јарковима, поточићима и тако, да лежи по нижим теренима...

Данас од поднева је кренула да росуља и тако је било до мрака, АМС каже да се набрало мало више од 6 литара. Ако се остваре прогнозе, биће стотке у новембру.

Kod nas u Aaptinu preko dana sunčano i prijatno napolju, ali čim sunce zađe temperature značajno padne.

Ali davis paore za sav novac!
Premija 10 lit u zadnjih nekoliko godina!!!
Verovatno nije padala od one izrazito susne godine kad si imao 1.8 t soje po kj?
Preko cele te godine si kukao da je veoma lose i bez padavina a na kraju za neku lokalnu tv izjavljujes kako si lose prosao sa samo 1.8 t/kj soje!
Pa ko ce jos tebi verovati?!
Daj uozbilji se malo, nisi dete!

Nazad
Vrh