Vremenske prilike u 2025-oj godini

Kimi hoce li biti kise negde na potezu vrbas-becej iz ove ture? Ili je gotovo ? Palo je samo 5 lit sto je malo u odnosu na ono sto se najavljivalo za nas deo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidim... 😂
Opet ode istočnije od mene...
Ovde je samo pokvasilo asfalt, i zagrmelo dvaput..
Inače, u jutrošnjoj "oluji" grom spucao u lokalni Vodovod, upravo, crpnu stanicu, ne znam kolika je šteta, samo znam da nemamo vodu ceo dan... 😃

Пала лепа киша, није свугде једнако али тамо где мени треба ту је највише пало. Кукурузи су најбоље прошли још се нису подпалили, једри зелени клипови лепи не превелики али пуни до чепа нема крезубавих. Пре неки дан колега ишао у атар па ме назвао каже туга имењаче. Реко јбг шта да радимо сад када сам обишао своје њиве помислио сам има Бога. 🙏😇

Tresla se gora rodio se mis. Nista specijalno ne pade od kise, 7l kod mene. Doduse neka glavna najava je za utorak, ali i sad je bilo najavljeno 15-20l, ali nas je omasilo otislo severnije

Niš i Zaplanje ništa od kiše. Sve je izgorelo, Kutinska reka presušila, starci u komšiluku se ne sećaju za svojih 80leta da je neka reka presušila.
Naša pumpa koja je imala vodu 2012 sada i ona presušila

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

Kod nas je ovako bilo oko 5 sati.
Za veoma kratko vreme palo 20 kise uz nenormalan vetar, kukuruzi kako koji od navijenog do skroz povaljanih njiva.
Drugaru suncokret kaze kao da je valjak presao preko njega.
Komsiji otkrilo senjak, nosilo lim 200m dalje.
Iscupalo letvu iz rogova, strasno
ced053fb6865845deb8ad97b7d1901b2.jpg
1f026ec3d1c4defb00a49683f7220965.jpg
8bfb13d321e934e95723c366eead54ac.jpg
0bcf511eb9c61eb9489f2535cb43cc7e.jpg

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

drugaru je tako 2023 tu par mesta od mene.samo sto njemu odnelo citav krov sa gredom i letvama ostali samo stupovi.tamo se neki i danas pitaju odakle te godine velike rolo bale po selu i na kućama kad ih nitko nijepresao te godine u ataru nit imaju stoke

Pored onih 18 lit od noćas i jutros, u toku dana je nakapljalo još 2 lit, tako da je današnji bilans ipak 20 lit.

Nazad
Vrh