Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino stenlejske kako tako prezivele . Na drugom mestu su mi jos bolje . Slikacu pa cu postaviti . Jbg. za vas . Sada po tome pamtis oluju kao ja pre par godina ( mislim 2019 ) kada je bas duvalo zestoko . Ako se secas tada je Borca dobila za sat vremena 100+ litara a Opovo na brani 90 .Откуд ти шљиве фрајеру?Овде код мене је била страшна олуја (17км од ПО)има оборених шљива,бандера мислио сам да ће кров да ми однесе,пала је велика количина кише за 15 мин.И онда се све смирило.
druze ovaj tu nas deo ubedljivo najgore prolazi od 2015ovde u okolini ima mesta koja su od pocetka godine dobili samo oko 150lBolje pgledaj oborine hr zadnja 24 sata i vidjeces da nista nije palo , osim dalmacija i Karlovac.
Kako tako veliki Tovariški poljoprivrednik da nema kišomer?Akii, koliko je palou nasem malom mistu?
Ne verujem vise od 7-8 l. Prasinu je pokupilo, to je sigurno.
Kod nas 7, ne vredi se ni nervirati postali smo jako sušan kraj i to ne možemo promenitiod najave preko 30l mi dobili jedva 5l
bruka totalna
Mozda sam malo vislji od proseka, al daleko od velikogKako tako veliki Tovariški poljoprivrednik da nema kišomer?
Ubo si, 8 litara
Pratio sam kretanje oblaka na radarskim snimcima od danas prepodne, 90% ih je išlo preko Vas, i ispuštalo padavine...Još 6 lit od jutros. Ukupno 50 lit ima Soja da da uživa samo tako.