Vremenske prilike u 2025-oj godini

Jednu njivu koja mi je okrenuta prema suncu na brdu sam sejao na 32 i nije nek sreca, daj boze da bude 1t po hektaru...

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Ako ovako budemo imali sreće sa padavinama najbolje ne raditi. Moj komšija dao 2,5 jutara u arendu po 400 evra jutro za lubenice i nakrivio kapu.

U Banatskom karlovcu u mernoj stanici je max. temp bila 41. Za Lokve, Jermenovce itd gde nema mernih stanica to su nagadjanja.

Ali nebitno taj 1 stepen ne znaci nista. Kao sto si napisao PAKAO je i sa 41 i 42
15 min. sam bio napolju pakovao traktore pod supu.............ma umro sam
Kod nas po agrosens meteo stanici u dvoristu bilo 42.6 u 14h.

U Banatskom karlovcu u mernoj stanici je max. temp bila 41. Za Lokve, Jermenovce itd gde nema mernih stanica to su nagadjanja.

Ali nebitno taj 1 stepen ne znaci nista. Kao sto si napisao PAKAO je i sa 41 i 42
15 min. sam bio napolju pakovao traktore pod supu.............ma umro sam
Nije valjda da si se uplasio onog ljubicastog oblaka koji je krenuo ka nama?😄
Cist promasaj!
I ja terao kola pod krov, kad ono aman bas nista!

Олуја развалила Пожаревац. Барбула ће имати више информација.

Danas baš lepo udarilo, pola drveća u gradu slomljeno ili izvaljeno. Da se ne muči vlast da seče kad budu renovirali ulice, gradski park prepolovljen.

Kod nas kisa moze pomoći samo nama da nam ne bude toliko toplo a sto se tiče njiva i useva tu je za ovu godinu gotova priča a što se tice kiše makar i sa nevremenom suluda misao...al svakako dobro bi dosla za buduće dane

Nazad
Vrh