Vremenske prilike u 2025-oj godini

Nešto čitam unazad par strana o drveću i uticaju na klimu. Kod nas u Vojvodini sva drveće posekli. Vetrobrani pored puteva isečeni. Lepa i velika stabla. Došli kamioni BG registracije i sve opustošili. Zvao sam lokalnu inspekciju, kažu ne znaju ništa. Rekoh idi čoveče proveri. Niko nije izašao. Sve dogovoreno iza vrata

Svesno srljamo u provaliju zarad industralizacije i nekog napretka a ustvari tonemo sve dublje i dublje.Sve više se kod ljudi ceni samo imovinsko stanje,poštenog čoveka neretko nazivaju budalom.Imamo tehnologiju da maksimalno koristimo sunčevu energiju,ali nema pdv-a od toga...koga je briga šta će da bude sa planetom za 50 godina!Što je najveca tuga i deca su nam skrenula sa puta opasno,nit koga poštuju nit ih je briga za bilo šta osim za iphone i kintu u dzepu...tuga tuga(malo mi je odlutala misao sa teme,izvinjavam se).

Apsolutno je u pravu.Moji navikli na Ajfone a ja iz principa neću da im kupim Ajfon i kažem im da biraju koji hoće drugi sa Androidom do 300evra.Kakva je to kuknjava bila. :haha:

Nazad
Vrh