Fanatx
Član
Kesten,lipu,jasen,brest...Sve što je švabo sadio a mi posekli i posadili tuje i ostale egzotične voćke.Kod nas u selu i to malo što jePitanje je šta saditi, po nekim prognozama do polovine veka izumreće polovina šuma u Evropi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kesten,lipu,jasen,brest...Sve što je švabo sadio a mi posekli i posadili tuje i ostale egzotične voćke.Kod nas u selu i to malo što jePitanje je šta saditi, po nekim prognozama do polovine veka izumreće polovina šuma u Evropi.
У Војводини багрем, а доле у Србији букву, храст, јелу. Уз приобаље река тополу и врбу.Pitanje je šta saditi, po nekim prognozama do polovine veka izumreće polovina šuma u Evropi.
To se moze vidjeti i u kvalitetu poljoprivrednih zemljista. Prije sam cesto prolazio nema 20km odavde selo , svaka kisa ih poigodi ,susa , kod nas nekoliko kapi padne tamo blato.Kod nas isti fenomen(ja bi ga nazvao sranjem)...Malo sam istočnije od tebe,ali tom linijom kad god je išlo sa zapada nikad kiše dobili nismo...kolika god da je oblačnost u pitanju,nikad ništa evo već godinama koliko dugo već pratim kretanje po raznoraznim aplikacijama.
Govorimo o Pariskom sporazumu , o vec tada uvidjenom problemu , klimatskim promjenama , o planu da se dostigne 0 emisije karbona , ..... o neuspjehu istog sporazuma ,..i sta na kraju... optuzujete Evropu koja se najvise pridrzavala toga a ne optuzujete SAD,Kinu ,Rusiju i druge koji su se vrlo malo pridrzavali toga ?Добро, ми смо загрдили али шта је са уређеном европом? Који је њихов изговор, протерали смо све у старо гвожђе и горе је него што је било.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Apsolutno tacno . Al sta to sada znaci ? Sta je tu je ,neko pokusava smanjiti a neko povecava problem.A jel se računa doprinos određenih zemalja emisiji karbona kroz vreme? Koliko ga je Amerika i zapadna Evropa emitovala tokom 20. veka a koliko neka zemlja Afrike ili Azije gde je glavno prevozno sredstvo bio magarac?
Apsolutno tacno . Al sta to sada znaci ? Sta je tu je ,neko pokusava smanjiti a neko povecava problem.
Ovi sa magarcima ni sada ne zagadjuju vazduh.Neka bogati plate ovima sa magarcima prelaz na čistije tehnologije.