Vremenske prilike u 2025-oj godini

Ovo nam sledi, uticaj će biti veoma negativan
Већ је. Јесенас посађене кајсије и лоза се посушише и поред заливања. Нпр. боб сам обрао ал' нема за јело, само за семе а и ту ће бити упитна клијавост.

Када нема логичног објашњења почињу разне теорије. Да кривимо нас овде, само да подсетим окружени смо са европском унијом, а они у приступном периоду морали свашта нешто да испуне да би их примили (политика нема везе са тим). И ето они све испунили и све поштују а ми овде горимо. Да кривимо планине што не дају облацима да прођу, не знам можда су порасле. Спомиње се нормална година са падавинама у белорусији и русији али код њих овакво време погодује, дуг дан и топао за њихове услове приноса још ће и рекорде да остваре. Сигурно имају жестоке стандарде и норме о загађењу... Ствар је у томе да у развијеним државама планирају производњу узимајући у обзир све научне гране које могу да утичу на производњу. Свако да своју процену и огради се.
Али не код нас, код нас је свака година нулта, као да почињемо производњу из идеалних услова. Ни један метеоролог да се излети почетком године и каже на основу уназад неколико година постоји могућност да ће бити никад топлија и неповољнија година.
Замислите онда ту кочницу када би се све редуковало у производњи, само да се преживи до наредне производне године.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Tako je. Sve se radi da se ovaj prostor obesmisli, to jes dobar deo Evrope. SSSR i USA diktiraju svetsku klimu i ko god kaze da nije tako samo laze sebe, ili radi za sluzbu.
Uslovi napolju su gori nego u pustinji.
Da postoji drzava proglasila bi vanredno stanje.
To njima ne ide u korist

Kako da ne,stanje idealne vlaznosti po vojvodini ?.Wtf ....po kojoj to logici ima idealne vlaznosti,pukotine po njivama kao krateri,pasnjaci van sela kao totalisani ,gde je ta idealna vlaga bokte ,na 20 m ?.

Nazad
Vrh