MOMOSARIC
Član
Ovo je krenulo kao 2012. Jel neko negdje pominjao ciklus 12,13 godina da se ponavlja ili mi se cini?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je krenulo kao 2012. Jel neko negdje pominjao ciklus 12,13 godina da se ponavlja ili mi se cini?
Noc petak na subotu?GFS forsira neki sistem za noć na petak u delu Vojvodine, ostali su više raspoloženi za oblast ispod Save i Dunava.
2012 je bilo manje padavina u proljece , a onda 100-nak dana bez kise , nocu u ovo vrijeme nije bilo rose uopste , za sada ima rose.Ovo je krenulo kao 2012. Jel neko negdje pominjao ciklus 12,13 godina da se ponavlja ili mi se cini?
Jeste poceo je cvetati taman da iako mu padne kisa da ga sledeca nedelja dokusuri jer bice vetra na 37 stepeniA u toj Americi u Ajovi gde je njihov corn belt kiša pada skoro svaki dan, kačio je Momosaric, suncokret iz rane setve će se provuči krenuo je da otvara glavice, kukuruz nisam siguran ako ne padne ovo u petak ...